- Učlanjen(a)
- 18.12.2013
- Poena
- 1,145
Kakve su temperature tom A-DATA-ASX8200PNP-2TT-C ?Danas sam uzeo SX8200 Pro 2TB varijantu za skladistenje, gledao sam sta je najpovoljnije kod nas, ovaj je izasao nesto ispod 100e sa garancijom od 5 godina. Poredio sam sa ostalim nvme budget varijantama dostupnim kod nas, i iako je ovaj Gen3, sasvim lepo se drzi. Varijanta kontrolera je SM2262G, Hynix 3dv6-128L TLC (ovo je verovatno neka peta ili sesta varijacija).
Od 35 do 55C u proseku. Ostalo zavisi od toga koliko ti je toplo u kući, koliko kućište nije "ništa specijalno provetreno", itd. Opet mislim da 65C ne bi prešao.planiram da uzmem kc3000 2tb od kingstona za MSI b450 Tomahawk Max , pa sam teo da vas pitam kakvo stanje mogu da ocekujem sa temperaturama samog ssd a posto znate i sami da b450 tomahawk max nema dodatno hladjenje.Kuciste ko kuciste nista specijalno provretreno.
Nije mnogo i ta temp će biti u opterećenju, ne u realnom radu. U realnom radu preko 50C 99% neš videti.Al realno je 65 mnogo za neki ssd? Koliko ce mu biti radni vek na tim temp 50 , 60 stepeni sta da radim leti onda.Ja cu ga na kraju uzeti ,al znam da ce mu helti opadati ko battery health na iphonu svaki update![]()
To je previsoka temperatura ua HDD-ove, za SSD je normalna.Ali meni i a2000 doce do kriticne tacke od 50 + stepeni doduse leti , zimi nesto manje , tako da sam skeptican , ne znam sta da mislim a vreme mi je za zamenu ovog a 2000
Bez nekog heatsinka na NVME disku udara u 60 stepeni i prelazi ponekad. Zna biti vruć ako je go.planiram da uzmem kc3000 2tb od kingstona za MSI b450 Tomahawk Max , pa sam teo da vas pitam kakvo stanje mogu da ocekujem sa temperaturama samog ssd a posto znate i sami da b450 tomahawk max nema dodatno hladjenje.Kuciste ko kuciste nista specijalno provretreno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari