Šta je novo?

Best buy, ploča za 939 do 100e

ortak

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2005
Poena
304
Preporučite ploču koja treba da se upari sa 3000+, da dobije najbolje performanse u dotičnoj konfigureciji i da bude do 100e

Imas u poslednjem broju Digital!-a odlicnu Jetway (valjda se tako pise :)) za 90-ak evra.

Kakav Neo4, kakav A8N, Jetway-ova SLI ploca je MAJKA za sve jeftine S939 ploce!!

GIGAFAN je napisao(la):
To je sve fino,......Ali WTF ima da se kupi kod nas jetway??????????????????
to bi i mene zanimalo, a i za taj brend prvi put cujem iako sam u ovome duze od 10 god....

Jetway, kako dobro zvuci, a i sajt im je vrhunski :D , ali da ne pljujem dalje nesto sto nisam probao, pored dfi nf4 ultra za 90 evra ne treba razmisljati o drugim stvarima, i koliko jetway novaca i gde ga ima ?

pozzz ...

pnjaf je napisao(la):
Jetway, kako dobro zvuci, a i sajt im je vrhunski :D ...
Nemojte da lupate kao kada ste upoređivali XELO i POV sa Eagle-om. ;)
Kontakt za Jetway je ADA Informatika, model je 939GT4-SLI-G.
Infinity je neuporediv zbog 1 PEG slota.

@Gigafan, pnjaf i civi

To sto niste culi za Jetway je samo do vase neinformisanosti. Proizvodjac je itekako poznat, a najbolja referenca im je to sto njihove ploce potpisuju jedan popularni americki brend (eVGA - http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=133-K8-NF41-AX&family=20) i jedan isto takav, ali azijski (Magic Pro - http://www.hkepc.com/hwdb/quadsli-79gx2-1.htm)

U svakom slucaju, za te pare bolje S939 ploce nema (konkretno mislim na SLI model, koji sam testirao u aktuelnom Digitalu!)

Poslednja izmena:
@Nedjo:-Nisi procitao sta sam napisao.Pitao sam GDE ima kod nas da se kupi JETWAY,a ne da nisam cuo za njih.I NIKO nije reklamirao ni malo da to ima ovde da se kupi.Testove te ploce sam video na anandtech-u jos proslog leta.
U ovomesecnom broju?Cu da pogledam.

Da ne citiram sam sebe, gde ih ima ili kada ce ih biti ?

I da, ja nisam cuo za jetway a kontam i mnogo drugih usera jer nije svako od nas IT novinar pa da mora da zna sve :D
I koja je poenta nudjenja necega sto nema da se kupi, mozda se ceka da stigne, ili sta ?

Poslednja izmena:
Procitah par review-ova za jetway s939 sli, bili ste u pravu, opravdana kupovina u svakom slucaju ...

Nazad
Vrh Dno