Šta je novo?

Best buy PCI-e do 40 eur ???

Skoro je mladji brat kupio racunar sa 6200TC karticom. Sta ja znam, mogu da kazem da mi se za taj novac i svidela. Secam se da je u 3D Mark 03 bacala oko 2800poena. Solidno se igra sa njom. Vidim da igra NFSMW... E sada pretpostavljam da ti racunar ne sluzi prvenstveno za igrice kada trazis karticu u cenovnom rangu ispod 50e. Ali bilo bi lepo da i ti to potvrdis. Ako ti je racunar neki za "kancelarisjke poslove"... nece te boleti glava. ;)

Za 40€ neka budjava RX300SE, ili 6200TC sa 16MB, opet budjava! Skupi još para pa kupi nešto bolje, na primer RX550!

Majstor^Zivota je napisao(la):
Skoro je mladji brat kupio racunar sa 6200TC karticom. Sta ja znam, mogu da kazem da mi se za taj novac i svidela. Secam se da je u 3D Mark 03 bacala oko 2800poena. Solidno se igra sa njom. Vidim da igra NFSMW... E sada pretpostavljam da ti racunar ne sluzi prvenstveno za igrice kada trazis karticu u cenovnom rangu ispod 50e. Ali bilo bi lepo da i ti to potvrdis. Ako ti je racunar neki za "kancelarisjke poslove"... nece te boleti glava. ;)

Da, potvrdjujem :)
Igrice odigram 1 u 5 meseci...

Onda kupi ATI Radeon RX300SE jer je bolja u 2D od 6200TC, barem ja imam takav stav, a i manje se greje, 6200TC je vrela kartica, sve koje sam ugradio su bile na nekih 65 stepeni, i to zimi!

Vrh Dno