Šta je novo?

Hardver Best buy PC do 1000e

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

NikeTajson

Zapažen
Učlanjen(a)
14.08.2023
Poena
4
Zanima me kakav racunar moze da se sklopi za ove pare,iskreno ciljao bih na nove stvari sa garancijom ali svakako predlazite i kakva polovna stvar bi mogla da se uzme. I pisite sta mislite gde je najbolje uzeti komponente za racunar.

Nesto ovako, cene su od madjara.

MoBoMSI B550-A Pro
100​
CPUAMD Ryzen 7 5700X
178​
CPU CoolerID-Cooling SE-224-XTS
25​
RAMKingston Fury Renegade 32GB DDR4 3600 CL16 KIT KF436C16RB1K2/32
83​
GPUSapphire Radeon RX 6700XT 12GB GDDR6 Pulse
351​
SSD/HDDKingston KC3000 1TB M.2 NVMe
66​
PSUCooler Master MWE White V2 600W
53​
CaseAntec NX410
80​
0​
Total:
935​

Nesto ovako, cene su od madjara.

MoBoMSI B550-A Pro
100​
CPUAMD Ryzen 7 5700X
178​
CPU CoolerID-Cooling SE-224-XTS
25​
RAMKingston Fury Renegade 32GB DDR4 3600 CL16 KIT KF436C16RB1K2/32
83​
GPUSapphire Radeon RX 6700XT 12GB GDDR6 Pulse
351​
SSD/HDDKingston KC3000 1TB M.2 NVMe
66​
PSUCooler Master MWE White V2 600W
53​
CaseAntec NX410
80​
0​
Total:
935​
Zanimljiv jedan racunar,jesi ovo ti sklapao ili je iz neke njihove prodavnice tipa kao kod nas gigatron? Iskreno ovo je brutalan racunar,jedino graficku bih promenio ali sve ostalo je kida. Kazi mi kakva su ti iskustva sa madjarima i koja je fora sa njima? Tipa jel bih mogao ja da odem tamo i da uzmem racunar pobacam racune i ta sr**a ? Nikada nisam uzimao nista preko pa me interesuje kakva je procedura ako imas vremena malo da pises.

Poslednja izmena od urednika:
Ja sam sklopio spisak komponenti. Na Kupujemprodajem nadjes nekog ko prodaje neke od pomenutih komponenti, poslajes mu taj spisak sta bi hteo da nabavis, oni ti kazu cenu i za koliko ce stici na tvoju adresu. Vecinom svi nabavljaju sa sajta https://iponcomp.com/shop pa mozes da proveris cene i dostupnost. Racunaju da ces platiti 90% od cene sa tog sajta. Traze da sacuvas ambalazu radi potencijalne reklamacije.

Kuciste uglavnom bolje nabavljati kod nas, to u vecini slucajeva ne donose iz madjarske ili stave poprilicno vecu cenu.

Ja sam sklopio spisak komponenti. Na Kupujemprodajem nadjes nekog ko prodaje neke od pomenutih komponenti, poslajes mu taj spisak sta bi hteo da nabavis, oni ti kazu cenu i za koliko ce stici na tvoju adresu. Vecinom svi nabavljaju sa sajta https://iponcomp.com/shop pa mozes da proveris cene i dostupnost. Racunaju da ces platiti 90% od cene sa tog sajta. Traze da sacuvas ambalazu radi potencijalne reklamacije.

Kuciste uglavnom bolje nabavljati kod nas, to u vecini slucajeva ne donose iz madjarske ili stave poprilicno vecu cenu.
Hvala ti na odgovoru,jako zanimljiv racunar moracu malo da procesljam cene i dostupnost na tom sajtu da vidim kako i sta. Da li si ti uzimao preko nekog sa kp ? Ako jesi ako mozes pusti mi profil previse je scamera tamo,ne bih da me bas neko izradi a nikada nista nisam uzimao pa i nisam strucan bas oko tih stvari.
@NikeTajson o kupovini u Mađarskoj se diskutuje u ovom delu https://forum.benchmark.rs/forums/gde-mogu-da-kupim.26/
+ ovo što je @danilo989 naveo
Hvala pogledacu malo sta i kako,znas li mozda ti nekog pouzdanog ko donosi stvari iz Madjarske i ko to radi?

Nazad
Vrh Dno