Ja sam kupio
s205 lenovo verziju E-450 (posto sam se lomio izmedju jednog tableta i ovog malisana pa je prelomilo na netbook i za moje potrebe nisam uopste pogresio), tastatura ciklet , odlicna i moze se reci skroz besumna, hladan odozgo na svakoj tacki dodira , ne postoji ugibanje tastature , nema sjajnih i glatkih povrsina u delu gde ruke idu sto je odlicno, display je glossy , ja volim vise mat ekrane ali ko ne koristi napolju nece imati problem, nema strucanja pri preprodukciji YT videa, multitasking radi sve u 16, guzva sve video materijale, bateriju cu naknadno testirati, nisam je jos nakacio, rezolucija odlicna za display 11.6", display je jak , sa jakim osvetljajem i odlicnim uglovima gledanja itd....
Takodje mozda je nekom bitno , ovaj lenovo laptop ima full podrsku drajvera i software-a za win xp , win 7 32 i 64 bit.
--evo i jedne od stranica sa drajverima .....
http://consumersupport.lenovo.com/uk/en/DriversDownloads/drivers_list.aspx?CategoryID=228051
Adam je vec pomenuo , za mene je to mana sto je malo teze doci do ram slotova ali dobro i to se sredi kad zatreba , i mogao je biti za nijansu malo veci touchpad, inace jaka masina u malom, odlicna spravica, krece se kod nas trenutno 283 eura, da li je best buy ne znam ali ja cu ga svakom preporuciti ko trazi netbook slicnih karakteristika

:beer: