Šta je novo?

Best buy HTPC kuciste

DjumaBG

Slavan
Učlanjen(a)
31.03.2009
Poena
309
Postovani,
posto u skorijie vreme planiram da pravim HTPC interesuje me koje kuciste je trenutno najbolja kupovina. Ono sto treba da zadovolji je to da ne bude sire od 42cm i duze od 39cm, da ima displej, daljinski i sve sto jedno dobro HTPC kuciste treba da ima:D

Po meni je to trenutno Antec Fusion koji bi trebalo da je dostupan i u Srbiji i nije neko dranje od cene, mada ako si sklon akrobacijama dovlačenja od preko... tu već ne znam, odustao sam od gledanja više, glava me zabolela. :D

Inače mogu super rezultati da se postignu i ovako http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=189435 ako imaš volje i želje da se time baviš. Još kad bi se našlo prazno kućište od recimo Harman Kardon 255 AVRa pa u to da se strpa... :smoke: :D:D

Poslednja izmena:
Best bay je ipak LC Power

Postovani,
posto u skorijie vreme planiram da pravim HTPC interesuje me koje kuciste je trenutno najbolja kupovina. Ono sto treba da zadovolji je to da ne bude sire od 42cm i duze od 39cm, da ima displej, daljinski i sve sto jedno dobro HTPC kuciste treba da ima:D

http://www.lc-power.com/images/upload/pdf/power_194.pdf
Mislim da ima kod JoKe.. A mislim i da ovaj Antec (black) kod Helasa nema napajanja, ili sam mozda pogresio....

Zavisi od modela do modela Fusiona - ima ih i sa napajanjem i bez, a i sa daljinskim, kako kome treba. Meni je skroz simpatično u crnoj varijanti, jedino sam skeptičan oko hlađenja hardova putem one promaje kroz kućište, ali može tu neki slim fan da se nabudži verovatno. :)

Naravno, nisu loša ni LianLi PC36/PC37 (lowprofile) ni Silverstone ST17 mislim (full height), ali džaba kad je komplikacija da ih dovučeš u Srbiju. Ponavljam, ovo su moji neki favoriti zbog relativno normalnih cena, da ne bude kako onaj Zalman od 600€+ ne valja. :d

Pogledah malo ovaj LC Power u 'best buy' kontekstu iz naslova. Bio bi OK da nema one zlataste/hromirane krugove i kad vidim ono DVDROM na poklopcu za optiku, povraća mi se istog trenutka... Možda bi mogao da prođe uz izvesno modovanje tih detalja i naravno, kad bi negde mogla da se vidi unutrašnjost.

EDIT: Sad tek videh da je ovaj LC skuplji i od Fusiona 20tak €... Ja mislio košta 5-6000, kad ono 18 - mnogo je, kume.

Poslednja izmena:
Kako su samo vesto uklopljene boje na lc-u: plavi led, takoreci neperimentni usb-ovi, sa sve zlatnim stopicama plus ti diskretni ulazi za mic i sluske, sa vec pomenutom nalepnicom dvd. I to sve to po neverovatno niskoj ceni od 18000. Mozda bi bilo bolje da pokusaju da ga zavaljuju po vasarima nego po forumu. :)

Poslednja izmena:
Manje vise sto svak ima svoj ukus, al da je ruzan neznam po cemu se nesto bas razlikuje u ljepoti od "Elteka" Daljinski su potpuno isti, A uz LC dolazi i odlicno TFX napajanje od 420W.

Slazem se da je subjektivno, meni npr. smetaju ove dve metalna/aluminijumska "noge" na vrhu i veliki power-on taster.
U vezi LC-a, kakav je njegov unutrasnji raspored, je l' bolji od Antec-ovog triple-chamber ?

Naravno, nisu loša ni LianLi PC36/PC37 (lowprofile) ni Silverstone ST17 mislim (full height), ali džaba kad je komplikacija da ih dovučeš u Srbiju. Ponavljam, ovo su moji neki favoriti zbog relativno normalnih cena, da ne bude kako onaj Zalman od 600€+ ne valja. :d
E upravo na ovakve sam mislio kucista za HTPC ali dzaba kad nasi dileri ovde valjaju samo neke kineze i to po lepim cenama.
Ovaj Silverstone ST17 je verovatno best buy bar sto se mene tice, jos samo kad bih znao gde da ga buy-ujem u Beogradu:D

Nazad
Vrh Dno