Šta je novo?

Best buy grafička za cca 100 €

dunno

Slavan
Učlanjen(a)
18.12.2006
Poena
309
PCIE naravno. Poželjno i lokacija/firma u Bgd-u. TNX

Ne mogu iz prve, ali se ocekuje pad cena za nedelju-dve!

Pa ja mogu da cekam do ponedeljka da padne cena.

Recite mi da li je bolji Palit 8600Gt Sonic+ Ili Gainward 8600GT-256-GS-GLH?

Obe su overclockovane, Gainwardova Goes Like Hell je nesto skuplja.

cekati da padne cena sa cega???? pa ne kosta sada 150 ojra, nego 135+ i to na jaaaaaaaaaako puno mesta po BG kao i svugde.... a osim toga za 35E razlike u ceni imas 100% brzu karticu, duze si miran i naigraces se ko covek. sve danas sa 128 bita - ako mislis da se igras - bolje zaboravi. eno ti assassins creed.

cekati da padne cena sa cega???? pa ne kosta sada 150 ojra, nego 135+ i to na jaaaaaaaaaako puno mesta po BG kao i svugde.... a osim toga za 35E razlike u ceni imas 100% brzu karticu, duze si miran i naigraces se ko covek. sve danas sa 128 bita - ako mislis da se igras - bolje zaboravi. eno ti assassins creed.

To je nezgodna stvar dodash 35eura za graf, onda skontas da mozes da dodas jos 30 pa da uzmes jos brzu grafiku i tako u nedogled :). Tako vazi iz za ostale komponente. Krenesh od X*eura da dash za novi komp onda ga nategnesh na skoro 2x*eura. Ali takva je situacija uvek. Videcu, sta mi je chiniti.

NE.
radi se o jednoj stvari 8600GT je i danas - slabasan. 128bita... nema tu sta da se cedi... klokuj kolko oces...ono je suva drenovina... kad ti fali snage fali ti 50%... cak ni klokom te kartice to neces postici.
ono je danas kako stoje stvari za max 1024 rez. nista dalje. donja klasa. zaboravi AA / AF.
za 35 ojra uleces instant u srednju klasu. miran si duze vreme. nista preko toga ne moras. eto i ja to teram - i zadovaljan do bola...
35 ustekas za mesec dana i na konju si....

NE.
radi se o jednoj stvari 8600GT je i danas - slabasan. 128bita... nema tu sta da se cedi... klokuj kolko oces...ono je suva drenovina... kad ti fali snage fali ti 50%... cak ni klokom te kartice to neces postici.
ono je danas kako stoje stvari za max 1024 rez. nista dalje. donja klasa. zaboravi AA / AF.
za 35 ojra uleces instant u srednju klasu. miran si duze vreme. nista preko toga ne moras. eto i ja to teram - i zadovaljan do bola...
35 ustekas za mesec dana i na konju si....

Ako igras wc3-dotu ili cs, mislim da radi i 8600GT... Mada moram da vidim tu "Krizu" svi je hvale :).

Ako igras wc3-dotu ili cs, mislim da radi i 8600GT... Mada moram da vidim tu "Krizu" svi je hvale :).

Sa Palit Sonic 8600+ bez problema mozes da uzivas u Krizi u proseku od 35-40 fps ako igras na Mediumu (texture slobodno stavi na High) i naravno ne pomisljaj na ukljuceni AA i AF, sve dok ne dodjes do zadnjeg nivoa gde tamanis onaj smesni na brzinu sklepani mothership....e tamo brale treba 4x3870X2 ako hoces da igras kako su zamislili.

Nazad
Vrh Dno