Šta je novo?

Best Buy 17" TFT monitor

nidzoni

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
619
Potrebna mi je preporuka za trenutno najbolji 17" TFT na nasem trzistu do 450 e. Pogledao sam neke ranije treadove, ali svi su bili negde s kraja prosle godine i pocetkom ove.
Dakle misljenja, iskustva... Samsung, LG, Acer

Ja sam prezadovoljan sa mojim 172N !!!
Sve preporuke...
pozdrv...

1730b
ima i 12ms i dvi i divan je... jede malu decu, a cena mu je isto oko 420...

Uzeo sam 174t i prezadovoljan sam. Ima dvi, dobar odziv, pivot, zvucnike (koje jos nisam testirao jer mi nisu bitni).

best buy do 450e je Sony, cini mi se da je oznaka S73H...

Jos jedan glas za 1730b.

pozdrav...

Da li mozda znas koliko kosta taj monitor, posta sam trenutno odsutan, pa bas i nisam u toku.

Po meni ternutni Best buy je i dalje LG 1710b...Naravno, postoji josh par monitora...Benq FP767 (ali izvedba sa 12ms) i naravno Neovo, ali ga je poprilichno teshko naci

Benq FP767 je pravo jeftin i dobio malo lošiju ocjenu u PC Welt.
1710b, kaže 16ms odziv, a 172N 25ms.
A ovaj Sony S73H, izgleda baš best buy. 400€, a 16ns, te 160/160 i tco03. Cool.

||NeX|| je napisao(la):
Benq FP767 je pravo jeftin i dobio malo lošiju ocjenu u PC Welt.
1710b, kaže 16ms odziv, a 172N 25ms.
A ovaj Sony S73H, izgleda baš best buy. 400€, a 16ns, te 160/160 i tco03. Cool.

Kada bi verovali svakom site-u u ocenama, teshko da bi se nagledali dobrog hardware-a...Svi bi imali Asus-ovu plochu i Kingstone memoriju, furali presscot-e i NV :-devil-: ...

Elem, prodao sam nedavno 3 x FP 767 (12 ms) jednoj firmi i prethodno sam ih dobro istestirao kod mene...Posledice...Bio sam odushevljen bojama, odziv je sjajan, oshtra slika, design nimalo loshe odradjen - zadnja strana bela, shto recimo meni ne odgovara...

milenkoc23 je napisao(la):
Da li mozda znas koliko kosta taj monitor, posta sam trenutno odsutan, pa bas i nisam u toku.

Oko 415 evra. Na tu cenu bi trebalo da dodas oko 650 dinara za DVI kabl posto se ne dobija uz monitor.

pozdrav.

710N ili T, 172X od Samsunga. Ovaj novi sa 12ms panelom od Benq-a (***a zaboravio oznaku). Neki od ta 4

ps. sad definitivno ima dobrih 17-ica za normalne pare. Kad li ce biti dvaes'kecheva... ?:)

byMax : Benq 767-12.
I Philips 170P5 ima odziv od 12ms.

Glas za 1730B, odličan naslednik starijeg brata 1710B, sa još boljim odzivom (12 ms u odnosu na 16 ms starijeg modela)

Jos jedan glas za 1730B

Fantastican monitor, prelepog dizajna, odlicna slika, 12ms, DVI.....sve preporuke!!!

ja nasao na nekoj www.lge stranici... ali mislim ne de... moguce da je za istocnoevropsko trziste ili ko ce ga znati?
a sto se gledanja tice, evo ga na stolu |]

zanimljivo, niko ne pominje Hyundai Q17 (ili ADI a715 potpuno su isti), a bolji su od LG1710b. Umerenija slika, bolji ugao gledanja (vertikalni ugao aka sedim_u_fotelji_al_ne_na_prste_ko_s_LG-em), odziv tu negde, isto ima USBhub ali i zvuchnike (u postolju) sa dzekom za slushalice. Doduse, LG je za nijansu lepshi :)

Poslednja izmena:
Lepo, ali toga nema u ns...
Ja sam nasao onih par samsunga tamo u onoj prodavnici gde svaki sija po ceo dan, gde ima i par xelo (osim one silne garancije nisam jos cuo ni jedan odusevljen komentar, a nisu vise toliko jeftiniji...), onda philips, par komada, u jednoj veleprodaji gde su malo manje ljubazni i rade do 16h, uz verovatnocu da kad se proda tih par komada vise nema i lg kod uvoznika gde rade do 19 uglavnom |) ima onaj jedan acer u onoj malo bezveze prodavnici, ali mi tek doticni nikako nije ulio poverenje, a opet mi nije dovoljno jeftiniji od ovog lg-a...
Ostali su mi uglavnom nudili da mi donesu jedan komad od ovih trecih po par evra nizoj ceni uz rizik da dobijem koji bad pixel, pa sam ipak dao par evra vise i uzeo od uvoznika (i upalio ga pre kupovine)...
i to je to... egzotike nista... a bas sam razmisljao o philipsu, ili necem egzoticnijem, ali eto... doduse stvarno sam procitao tonu po casopisima uporednih testova i nigde nisam video monitor koji je puno bolji od 1710b po normalnoj ceni... ali sam ipak uzeo 1730b, jer je nov...
btw ja lg sasvim lepo gledam sa kreveta...

Da li moze neko da mi kaze okvirnu cenu za taj 1730b?

milenkoc23 je napisao(la):
Da li moze neko da mi kaze okvirnu cenu za taj 1730b?

405€. Toliko sam ga ja platio, mislim da je sada 400€.

MOze li neko da mi kaze sta zance oznake SNH kod LG1730B SNH
znam da je oznaka modela L1730B S pretpostavljam silver A ostalo ???

Osim te oznake na kutiji, tj. nalepnici piše Silver pa ispod Height. Pravo da ti tažem nemam pojma šta tačno znači. Eventualno zna neko od uvoznika/dilera.

Nazad
Vrh Dno