e kakav ti je to deal sa SEZAMom? jel to zbog DialUpa, il šta? aj pojasni malo. baš me interesuje... da li se isplatiSomilic je napisao(la):Ja na sezampro-u imam 50 mesecno i za dopunu jos 50 a ne iskoristim 10 od toga,a i to na gluposti!!?? :d
Sta ce vam ta smaranja?![]()
Ma nije deal,jednostavno uz dial-up mesecnu pretplatu,ili ADSL(koji ja imam) dobijas 50 sms poruka,e sad ja sam rekao da nikad ne iskoristim vise od 10 iako imam svakog meseca 50,pa ne znam sto bi se neko smarao ako je jos komplikovanije.... :wave:pavlex je napisao(la):e kakav ti je to deal sa SEZAMom? jel to zbog DialUpa, il šta? aj pojasni malo. baš me interesuje... da li se isplati
poz
Da ako stigneš da ga pritisnešJoker je napisao(la):Pravi problem, al ja imam u browseru dugme stop:d
Sale KG je napisao(la):Da ako stigneš da ga pritisneš![]()
Ne umes ti da saljesgorio83 je napisao(la):Al ne vise nema nase zemlje (+381) Ja hteo pre neki dan da posaljem kad ono cvrc.
pavlex je napisao(la):e kakav ti je to deal sa SEZAMom? jel to zbog DialUpa, il šta? aj pojasni malo. baš me interesuje... da li se isplati
poz
O tome i pricam..neo je napisao(la):P.S.
Mozda je ovo za slanje agentsms-om i pored toga sto nije bilo nase zemlje na spisku moglo, ali cini mi se da sad definitivno ne moze jer (pod uslovom da nisam jedini koji je dobio tu poruku) svi nalozi kreirani sa 381 predznakom su izgleda obrisani... Ja ne mogu da pridjem stranici za slanje, sa greskom ne postoji moj username...
ne al imas da napises nekoliko reci u "SUBJEKT MESSAGE:"frenky je napisao(la):Jel daje smsalias.com da se menja potpis posiljaoca za svaku poruku?To je bila jedna od jacih fora kod clickatell-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari