Šta je novo?

Besplatno slanje SMS-a

ciciban

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2002
Poena
620
Znam da su, pre nekoliko godina, postojali "internet servisi" (zaboravio sam imena) sa kojih se moglo besplatno poslati, od jedne, pa do deset i vise SMS poruka. Da li nseto tako i sada postoji i na kojim adresama?

po novom je valjda 12 ili 13 msg-a
i mozes da se registures 2 puta

http://www.smsalias.com

meni ovo slucajno upalo, daju 10 besplatnih, ali ne znam kako posle funkcionise!?

da li je probao neko?

Ja na sezampro-u imam 50 mesecno i za dopunu jos 50 a ne iskoristim 10 od toga,a i to na gluposti!!?? :d
Sta ce vam ta smaranja? :p

Takodje Sezam.

"agentsms" do nedavno(32free,5per day) ali od pre nekih nedelju dana nemogu da se ulogujem/pokrenem sajt!? automatski bivam prebacen na "GIZMOBILE.com" Jel i vama pravi isti problem? :)

PozZ.

Somilic je napisao(la):
Ja na sezampro-u imam 50 mesecno i za dopunu jos 50 a ne iskoristim 10 od toga,a i to na gluposti!!?? :d
Sta ce vam ta smaranja? :p
e kakav ti je to deal sa SEZAMom? jel to zbog DialUpa, il šta? aj pojasni malo. baš me interesuje... da li se isplati
poz

Pravi problem, al ja imam u browseru dugme stop :D :d

pavlex je napisao(la):
e kakav ti je to deal sa SEZAMom? jel to zbog DialUpa, il šta? aj pojasni malo. baš me interesuje... da li se isplati
poz
Ma nije deal,jednostavno uz dial-up mesecnu pretplatu,ili ADSL(koji ja imam) dobijas 50 sms poruka,e sad ja sam rekao da nikad ne iskoristim vise od 10 iako imam svakog meseca 50,pa ne znam sto bi se neko smarao ako je jos komplikovanije.... :wave:

Sale KG je napisao(la):
Da ako stigneš da ga pritisneš :p

Ako ne stignes, tu je back ;) (uspesno poslao jedan msg tako)

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Al ne vise nema nase zemlje (+381) Ja hteo pre neki dan da posaljem kad ono cvrc.

Kod mene isto ne radi, nema vise +381, kako kod tebe ima ?

Kod clickatell-a sam probao drugi put da se registrujem,ali mi kaze da je broj blokiran.Nije mi dao 2 puta 10 free sms-a.

@frenky
Mozda vise ne moze dva account-a? Ja sam skoro registrovao dva na jedan broj.

pavlex je napisao(la):
poz

Ti na sezampro-u mozes da uplatis isto kao i vreme, neogranicen broj poruka, tako da je otprilike cena za 100 sms-s oko 150 dinara.. :type:

Istina,pokusao sam sa racunara iza 5 nekih firewall-ova,pa mi je nekoliko puta prekidao sesiju i morao sam vise puta da se logujem.Probacu opet,clickatell je super.

Crash Owerride Eeee - urekli ste me ... sad ni meni ne radi.
Bravo genije,kazem ja...

Postoji jedan koji sljaka jos uvek >>> :)

@gorio

Izgleda da radi!!!
Koliko poruka moze da se salje nisi napisao... a odg je 10...

Poslednja izmena:
dobro ajd ako je tako posalji jedan sms na 643433372, preko agentsms-a!?

Jel daje smsalias.com da se menja potpis posiljaoca za svaku poruku?To je bila jedna od jacih fora kod clickatell-a.

Imam neku poklon karticu iz casopisa koja se samo povlaci po fioci... Jel' moze da se njome kreira nov nalog na sezamu i da se sve pare sa nje iskljucivo utrose za slanje SMS-a? Ili moram da prvo uplatim neko vreme, pa je tek onda moguce dodati te poklon pare za slanje SMS poruka...

Hvala.

P.S.
Mozda je ovo za slanje agentsms-om i pored toga sto nije bilo nase zemlje na spisku moglo, ali cini mi se da sad definitivno ne moze jer (pod uslovom da nisam jedini koji je dobio tu poruku) svi nalozi kreirani sa 381 predznakom su izgleda obrisani... Ja ne mogu da pridjem stranici za slanje, sa greskom ne postoji moj username...

neo je napisao(la):
P.S.
Mozda je ovo za slanje agentsms-om i pored toga sto nije bilo nase zemlje na spisku moglo, ali cini mi se da sad definitivno ne moze jer (pod uslovom da nisam jedini koji je dobio tu poruku) svi nalozi kreirani sa 381 predznakom su izgleda obrisani... Ja ne mogu da pridjem stranici za slanje, sa greskom ne postoji moj username...
O tome i pricam..

frenky je napisao(la):
Jel daje smsalias.com da se menja potpis posiljaoca za svaku poruku?To je bila jedna od jacih fora kod clickatell-a.
ne al imas da napises nekoliko reci u "SUBJEKT MESSAGE:"

Nazad
Vrh Dno