Šta je novo?

Besplatni upgrade na w7...

Meni je Acer-ov Win7 uredno stigao u roku od nedelju dana, nista nije bilo carinjeno samo su mi ubacili diskove u sanduce, cak se nisam ni uklapao u onaj period u kom bi trebalo da je notebook kupljen...

Poslednja izmena:
ljudi, meni je stigao windows 7 upgrade pre dan jedan. ocarinjeno je i stigao mi je racun za carinjenje 1273 i za dhl troskove 3540. dakle ukupno negde oko4800 i onih 30 eura koje mi je microsoft skinuo na pocetku, dakle oko 80 eura me je sve izaslo, pa vi vidite...
mozda je ispalo malo jeftinije nego ovde,ali ona fora "besplatan upgrade" ili "za samo 30 e" ne pije vise vodu.

dhl je tu bezobrazan...
ja sam platio tih istih 1200 din, a tnt nije naplatio nista dodatno... mada vidis da su ljudima posle mene slali postom...
znaci toshibin i hp-ov "free" windows izbegavati.. jedino bi im vredelo, mozda, poslati masovne protestne mailove... e sad obzirom na broj prodatih racunara u srbiji sa OS, mislim da bi to masovni bilo nesto smesno, no vredi mozda probati...

ako su bojsi ubacili u sanduce, onda moguce da je troublemakerove diskove neki postar poneo kuci...

Nemam sanduče, ali ne bi me čudilo da je poštar papirić o prispeloj pošiljci okačio na vrata po onom ludačkom vetru. Moraću da proverim u pošti da li je bilo pošiljki za mene ukoliko uopšte i daju takve informacije. Mada nije mi poznato da li naša pošta čuva pakete ukoliko su nepovratni ili šta već rade sa njima...

Meni je stigao posle duzeg cimanja upgrade od Toshibe preko DHL-a i nista nisu dodatno naplatili!

ljudi, meni je stigao windows 7 upgrade pre dan jedan. ocarinjeno je i stigao mi je racun za carinjenje 1273 i za dhl troskove 3540. dakle ukupno negde oko4800 i onih 30 eura koje mi je microsoft skinuo na pocetku, dakle oko 80 eura me je sve izaslo, pa vi vidite...
mozda je ispalo malo jeftinije nego ovde,ali ona fora "besplatan upgrade" ili "za samo 30 e" ne pije vise vodu.

Ja sam sve ukupno platio 14,9e, ali nije poslato DHL-om, vec regularnom postom...

Nazad
Vrh Dno