Šta je novo?

Besplatni PDF Gaming Magazini

jorgovan

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2002
Poena
805
Besplatni e-magazini o igrama

pc_igre_e_magazin_2.jpg

PC Igre e-magazin je besplatni elektronski časopis o video igrama distribuiran u PDF formatu.

U drugom broju vas na 59 strana očekuju:

VESTI
5 Hardware
7 Software
8 Games

JOŠ PO NEŠTO...

9 Nagradna Igra - Izvori Magije

NAJAVE
10 World of Warcraft:
The Burnning Crusade
12 Neverwinter Nights 2
14 Bioshock
16 Crysis
18 Supreme Commander
20 Guild Wars: Nightfall

RECENZIJE
22 Igra Meseca: Gothic 3
25 NBA 07
26 Paraworld
28 Call of Juarez
30 Age of Pirates: Caribbean Tales
32 Civilization IV: Warlords
34 Secret Files: Tunguska
36 Joint Task Force
38 Devil May Cry 3: Special Edition
40 El Matador
42 LEGO STAR WARS II The Original Trilogy
44 Warhammer 40000: Dawn of War - Dark Crusade
46 Scarface: The world is Yours
48 18 Wheels of Steel Haulin

44 FlashBack: American McGee's Alice

52 Info: Izvori Magije - Plemenski ratovi
53 WCG: Kako je bilo u Monci?
55 Vodič: CSI: Crime Scene Investigation: 3 Dimensions of Murder - drugi deo
58 Varanja

Pored navedenog možete naći i rezultate nagradne igre - Osvoji original igru.

PC Igre e-magazin možete preuzeti sa ove adrese (18MB).
Korisnici SBB lokala mogu preuzeti e-magazin preko torrenta na ovoj adresi.

Komentari, predlozi, kritike i sugestije su uvek dobrodosli, kao i novi saradnici.

Poslednja izmena:
Skinuo sam prvi deo jos kada je izasao, sada sam i ovaj malko iscitao .
Svidja mi se dizajn, opisi su taman kako treba, informativni mada ima malo
subjektivizma ( vidi se kada neki fan pise opis :D ) . S obzirom da je dzabe
vrlo je profesionalno uradjen, sve pohvale za ekipu koja ovo realizuje .
E sad posto sam vas nahvalio, red bi bio da dobijem neku nagradu :d :d .
Sala mala, samo nastavite u istom ritmu .

Hvala za komentar.

sto se nagrade tice, sa koliko hoces da te pocastim? :D Salu na stranu, jedno mini programce izvlaci nagrade, tako da autora programceta mozete da :smack:

Svaka čast za ovaj e-časopis. Nakon drugog broja potpisujem da je u pitanju najbolji magazin posvećen igrama kod nas. Sve drugo je ili jadno ili maskimalno istripovano u smislu debilizma, ili je pak samo deo sekcija časopisa šire tematike koji onda određuju koliko igračka sekcija može da ima i kakva treba da bude. Odlični opisi, baš mi se dopadaju. Jedino mi je malkice zasmetalo što su testeri u pojedinim igrama govorili iz 1. lica (npr. "kada sam išao prostranstvima", "dok sam igrao to nisam primetio" itd.) što u principu nije tako strašno, mada ja lično ne bih tako. Ponavljam, svaka čast, odlična stvar, baš kakva treba i kako treba. Opisi na 3 strane jačih naslova sa par sličica i na 1 strani ostalih su prava mera.

P.S. u testu igre meseca Oblivionu nije odato dužno poštovanje prilikom pominjanja njegovog imena :d a i u zaključku je navedena formulacija "pa čak i da premaši Oblivion", što je propust kosmičkih razmera:p

Pohvala za ideju i trud.Upravo skidam.(a na dial-upu sam,btw :D )

Poslednja izmena:
Download ide, nisam znao za ovo. Sjajna stvar jer je free :) tako da sam spreman da oprostim eventalne propuste. Bravo!

Cetitao sam i na prvom magazinu na drugom mestu a ovde cu i na drugom.Odlicno!Pravi opis Gothica

I ja skinuh sinoc ovaj broj, sve u svemu, dobro odradjeno. Svaka cast.

Takodje cestitke,vrlo profesionalno odradjeno.Jel izlazi jednom mesecno?Gde moze da se nadje taj prvi broj?

Hvala. Prvi (pilot) broj se moze naci ovde. Izlazi sredinom meseca.

Zaista sve pohvale za trud, a bogami i za sadržaj časopisa.
Svaka čast !!!

Poslednja izmena:
Par sitnih zamerki oko sekcije sa najavama i vestima, pretpostavljam da je to zato što nemate lektora :)

1) "Difoltni srč ejnđin"? :) Ili pišite u originali ili prevedite
2) Ona SF pucačina se ne zove Pray nego Prey :)
3) Ne kaže se "prodan" nego "prodat"

1) ubedjen sam da je ovo bilo korigovano, ocigledno nije
2) stamparska greska
3) trebalo je ispraviti

ps. da u pravu si da nemamo lektora, no tesko ga je naci za volonterski projekat.

1) "Difoltni srč ejnđin"? :) Ili pišite u originali ili prevedite
Da se oglasim kao autor pomenutog teksta tako sam bio u prvoj verziji napisao medjutim kada sam uvideo gresku uz pomoc kolega vec je bio izvrsen prelom iste i jos nekih strana pa bi samo ispravljane gore pomente greske zahtevalo mnogo novog posla. Obecavam da cu sledeci put 10 puta citati tekst. Drago mi je da vam se svidja e magazine.

Sve cestitke na ovako velikom koraku, nemam ni jednu zamerku s obzirom da su casopis radili mladi i jos ne afirmisani ljudi oprosteno im je sve ,jer casopis moze da stoji rame uz rame sa nekim stampanim izdanjima koji izlaze kod nas. Naravno zelim vam da sto duze potrajete.

E ovo je prava stvar! Nisam znao da postoji ovako nesto i kod nas - pun pogodak, samo nastavite!

E ovo je prava stvar! Nisam znao da postoji ovako nesto i kod nas - pun pogodak, samo nastavite!

Pc Igre free magazin je prosto rečeno savršen,kratko i jasno o svemu iz sveta igara,pa i računara. Pohvala,i to ogromna,redovno cu skidati i buduće brojeve.

Svaka cast!

Poslednja izmena:
Ide download. Malo "neobični" ovi nazivi mali, veliki :) Šalim se, pohvaljujem trud autora unapred.

Poslednja izmena:
Hvala vam u ime celog tima koji realizuje PCIgre.com e-magazine naravno da ćemo se truditi da bude što bolji iz broja u broj. Bićete redovno obaveštavani o izlasku novog broja. Sve vaše sugestije ćemo da razmotrimo, jer smo mi tu zbog vas čitalaca.

Ako moze jedan predlog,malo vise onih kratkih najava.Sta sve dolazi?Ono kao u SK na dve strane sto ide pre vecih najava i opisa.

Samo reci pohvale ... svaka cast ljudima koji rade na njemu ... Da je samo vise ljudi koji na taj nacin razmisljaju i delaju ... Samo tako nastavite ...

Da ne bi imali dva odvojena treda na istu temu, spojicemo ih...

Cestitke!
Stvarno zasluzujete sve pohvale s obzirom na iskazani entuzijazam i trud.

samo tako nastavite ....

Na kratko sam "prelistao" Play časopis i iz onog što sam uspeo da vidim mogu samo da kažem HVALA. Ovako nešto nikada nisam video, toliko testova na samo 16,5MB sa sve full colorom, prosto sam toliko oduševljen da ću najverovatnije da odštampam sebi ove časopise, pošto me smara da čitam toliko strana na kompu :) Samo još da nađem neku žrtvu kojoj ću da potrošim toner :)
A o sajtu play časopisa imam takođe samo reči hvale, toliko korisnih informacija na jednom mestu, gomila wallpaper-a (samo da su još u wide formatu) prosto savršeno.

Poslednja izmena:
Jel pričaš o Playu ili PC Igrama? :) Pošto evo sad gledam sajt Playa i tamo nema wallpapera :)

Ups, mala greška u afektu sam napisao Play, u pitanju je PC Igre sajt.
E da mala ispravka, naošao sam neke wide tapete (wallpaper).
Prosto nemogu da verujem da u Srbiji ima takvih časopisa (free), pošto uglavnom svi časopisi koje imamo samo mogu da poskupe, a nedo bog da budu free.

Poslednja izmena:
Vrh Dno