Šta je novo?

Besplatni e-mail server

WebWolf

Čuven
Učlanjen(a)
18.09.2004
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5600 & Scythe Mugen
Matična ploča
MSI X470 Gaming Pro Carbon
RAM
Kingston HyperX Predator 16GB 3200MHz
GPU
GeForce RTX™ 3060 Ti GAMING OC PRO 8G
Storage
Samsung 970 Evo Plus 1TB & Samsung 970 Evo Plus 500GB
PSU
Corsair RM650x
Kućište
NZXT H500
Miš & tastatura
Cooler Master MK730 & Razer Basilisk v3
Mobilni telefon
Pixel 7 Pro
Pametni uređaji
Xiaomi Roborock 6
Xiaomi Air Purifier 3H
Pristup internetu
  1. Optički internet
Narode, ne znam da li ovako nesto postoji, ali ako ne pitam ne vredi.Da li ima negde neki besplatni mail-server koji, a da poruka koja se salje moze da se otkuca u ThunderBirdu ili Outlook-u i da se posalje preko istog (kao POP3 i SMTP).Ako mislite da je pitanje glupo...slobodno brisite, ali obavestite me o tome...

www.mail.ru
ili eng.mail.ru - isto to samo na engleskom

Protokoli su:
pop.mail.ru
smtp.mail.ru

Pstoje jos neki web mailovi sa free pop pristupom ali o tome ce neko drugi nesto da napise

Poslednja izmena:
GMail podržava POP i SMTP.

Sad mi kazete za G-Mail...🙂

Skini Gmail konfigurator, on ce ti sve lako podesiti i u Gmail nalogu omoguci "POP3 forwarding"! Ako nemas Gmail nalog, javi se na PM.

Koristim Operu i ThunderBird, konfigurator mi nista ne znaci.Imam G-Mail nalog... u svakom slucaju, pomogli ste mi 🙂

mail.ru definitivno. ja ga koristim dugooo i uvek je radio super.

Operom koristim gmail preko POP3 i SMTP

PoisonFree je napisao(la):
mail.ru definitivno. ja ga koristim dugooo i uvek je radio super.

Mail.ru koristim predugo medjutim poslednjih godinu-dve dana zeza solidno.
Mnogo domacih i stranih mail servera je blokirano, na primer do pre par dana, a unazad godinu dana nisi mogao da primis mail sa benchmark servera.
Bili su blokirani i eunet, verat od provajdera kojih se secam.

Ne znam koji je razlog administratora mail.ru da to urade, medjutim ja od kada sam to primetio koristim druge servere.

Od pojave gmail-a sve prebacujem na njega, radi dobro i brzo, ima nekih problema ali makar svaki mail koji mi posalju stize.

Preporucujem to svima koji imaju @mail.ru, nazalost, lepo je i dugo sluzio.

Pozdrav!

Pokusao sam da se prijavim na mail.ru i kaze da domain ne odgovara (sta li mu to znacilo).Jel imao neko slican problem?

Nazalost, koliko ja znam na mail.ru mozes da se PRIJAVIS samo preko ruske verzije, a kasniji pregled moze i preko verzije na engleskom. Pokusaj.

www.bluebottle.com - servis u beta fazi, ali vrlo dobar; bez izgubljenih poruka čak i kada je server spušten
www.gawab.com - generalno dobar servis, ali se na žalost nalazi na crnim listama nekih drugih provajdera

Oba koristim, zapravo više BlueBottle, i zadovoljan sam.

Poslednja izmena:
Hvala narode, Otvorio sam na mail.ru, super radi, zadovoljan sam.Bio mi je potreban jos jedan mail server za svaki slucaj ali da mogu preko njega u svakoj situaciji da saljem preko nekog programa.CAOS...

Nazad
Vrh Dno