Šta je novo?

besplatni cad program?

• Začetnik teme Začetnik teme dzzel@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dzzel@

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
19
Da li postoji takav program?
Ukoliko ne postoji koji je dobar, jeftin, kompatibilan sa autocad-om, 2d program za tehnicko crtanje. Svojevremeno je to bio turbocad ako se ne varam.
Unapred zahvalan.
[/b]

eve pa proveri koji ti odgovara 😛
http://www.freebyte.com/cad/cad.htm

Hvala Zap.
Jos jedno pitanje, koji od ovih programa mi preporucujete.

dzzel@ je napisao(la):
Da li postoji takav program?
Ukoliko ne postoji koji je dobar, jeftin, kompatibilan sa autocad-om, 2d program za tehnicko crtanje. Svojevremeno je to bio turbocad ako se ne varam.
Unapred zahvalan.
[/b]

Ne znam sta tacno mislis pod jeftin....ako te interesuje legalan softver, nisam siguran da ces naci nesto jeftino....ako hoces da uzmes nesto za ucenje (a da niko ne zna..🙂) preporucujem ti CATIA V5.

tex707 je napisao(la):
...

Ne znam sta tacno mislis pod jeftin....ako te interesuje legalan softver, nisam siguran da ces naci nesto jeftino....ako hoces da uzmes nesto za ucenje (a da niko ne zna..🙂) preporucujem ti CATIA V5.

Mislim da je 260 000 dinara za autoked malo mnogo i da je do 200 dolara cena prihvatljiva za moju firmu.

dzzel@ je napisao(la):
...

Mislim da je 260 000 dinara za autoked malo mnogo i da je do 200 dolara cena prihvatljiva za moju firmu.

Ne verujem da ces za $200 naci bilo kakav CAD program (legalan), a kamoli ozbiljan. Cime se uopste firma bavi?

Nazad
Vrh Dno