Šta je novo?

Besplatne igre sa reklamama

Sve igre bi trebalo ponuditi na ovakav način čim zastare. Em diveloperi zarade još koju kintu, em raji dobro.

Sve igre bi trebalo ponuditi na ovakav način čim zastare. Em diveloperi zarade još koju kintu, em raji dobro.

Dobro receno. Ja sam kupio 'Soldiers: Heroes of WW2' za nekih 500 kinti godinu dana nakon sto je izasla (jer sam konacno nabacio masinu koja je mogla da je potera :D ). Posto nisam neki zagrizeni igrac nije mi bio problem da igram igru od prosle godine.

Skinuo sam Prince of Persia,igrao sam je na SP2,pa reko ajd opet malo da probam!

Medjutim,imam problem kada pokrenem instalaciju,trazi username i pass. koji ukucam,ali mi izbaci da nemogu da igram jer nisam iz USA! Jel imao neko ovih problema i kako to da resim?

Poslednja izmena:
nadam se da ce ovakav tip reklamiranja da uvedu u free mmo igre.
stvarno mi je trulo da se zaradjuje na donacijama igraca za iteme i samim tim da ce neki amer ili neki svedjanin da bude 10x jaci od nekog srbina samo zato sto mu je ekonomija u zemlji toliko bolja.
mada ce malo cudno da izgleda scena gde srednjovekovni vitez radi jurish mlateci machem i urlacuji dok mu na stitu stoji znak Adidas ili na plastu pise just do it.

nadam se da ce ovakav tip reklamiranja da uvedu u free mmo igre.
stvarno mi je trulo da se zaradjuje na donacijama igraca za iteme

Upravo to ce da uvede SCE u prvi MMO na konzolama :wall:

A otkud znate da će to oružje biti nebalansirano? Možda se radi samo o unikatnim oružjima, sa specijalnim izgledom i sl. ali ne i jačim od nekog standardnog. Ili pak o oružjima sa nekim specijalkama, kojih nema kod drugih, ali koje oružje ne čine jačim. Konačno, odakle vam ideja da će to oružje da košta boga oca? Pa niko neće tražiti da platite 40 dolara za mač. To će verovatno biti neke simbolične cifre, tipa pola dolara, dolar, dva...Razmislite malo, zar nije bolje da besplatno igrate RPG i onda se posle mesec-dva otvorite za 1 mač za koji znate da vredi i da je dobar, nego da standardno plaćate 15 evra mesečno? Meni deluje em ekonomičnije, em u neku ruku pravednije, jer tačno znate za šta plaćate.

Nazad
Vrh Dno