Šta je novo?

Besplatne igre sa reklamama

gvlada

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2006
Poena
605
Free Ad-Supported Full Games

Ubisoft has released three full games for download completely free of charge, supported by ads which appear during loading screens. These games are Far Cry http://www.fileplanet.com/180410/180000/fileinfo/Far-Cry-Full-Game-[Free-Game---Ad-Supported] , Prince of Persia: Sands of Time http://www.fileplanet.com/180411/18...-of-Time-Full-Game-[Free-Game---Ad-Supported] and Rayman Raving Rabbids http://www.fileplanet.com/180428/180000/fileinfo/Rayman-Raving-Rabbids-[Free-Game---Ad-Supported] .

josh da izadje bioshock sa reklamama koje izlecu na svaka 2min, pa da svi navalimo da skidamo! :)

ps. mene cudi da ranije nisu poceli sa ovakvim stvarima, load screanovi ionako ne sluze nicemu, a i u sam dizajn igara je moguce staviti gomilu reklama..

Zamislite samo neku lokalizovanu igru za naše tržište, koju prekidaju domaće reklame za tampone, uloške, praškove za veš, šampone, wc papir i bankovne kredite....

Jel bi igrali vi tako nešto? :)

Ja bih pre krekovao nego da me još i tu truju. Zbog reklama više ni TV ne gledam.

Poslednja izmena:
Odlična ideja, dok god ne preteraju. I ne verujem da će u Far Cry-u odjednom da te prekinu Vasa i Marija kako prže ćevape, samo će se pojaviti bilbord tu i tamo.

U sred dzungle, ogroman billboard sa Sashom Curcicem i mts:vrh brate
Slosilo bi mi se...
Ali u svakom slucaju, probacu i FarCry i PoP

Odlična ideja, dok god ne preteraju. I ne verujem da će u Far Cry-u odjednom da te prekinu Vasa i Marija kako prže ćevape, samo će se pojaviti bilbord tu i tamo.

Ako ce moci da se upucaju onda odlicno :D Zamisli kad bi mogao da izmasakriras sve one mrzne likove sa TVa, i jos da takvu igru dobijes dzabe :D

HAHA...to bi bilo "UBER COOL"!

Poslednja izmena:
extra probacu Far cry samo me muchi dali ce da radi matto mod i dali ce moci patch-evi da se instaliraju:trust:

Poslednja izmena:
Zamislite samo neku lokalizovanu igru za naše tržište, koju prekidaju domaće reklame za tampone, uloške, praškove za veš, šampone, wc papir i bankovne kredite....

Jel bi igrali vi tako nešto? :)

Ja bih pre krekovao nego da me još i tu truju. Zbog reklama više ni TV ne gledam.

Da da :d Ili dobiješ quest u nekom RPG-u da odneseš 10 kila Bonuxa nekoj sluškinji u dvorcu u drugom gradu i kao nagradu dobiješ blistavo čist Armor sa nalepnicama Don kafe i Granda :d

Da da Ili dobiješ quest u nekom RPG-u da odneseš 10 kila Bonuxa nekoj sluškinji u dvorcu u drugom gradu i kao nagradu dobiješ blistavo čist Armor sa nalepnicama Don kafe i Granda

Zar takvih kvestova nema vec u Oblivionu? :D

Ima al nisu toliko zanimljivi :D :D :d

Vishe municije bih potroshio napucavajuci reklame, dok bi protivnici samo stajali sa strane...

Stoga, samo napred, nek' prave igre sa reklamama i za neku godinu cemo imati FPS-ove u kojima ce umesto rusa, shvaba, zombija, glavni protivnici biti razne robne marke... (Coca-Cola vs. Pepsi FPS) :D

Ma, nek rade shta god hoce...
Ionako sam se odvikao od igranja usled:
- ultrazahtevnih novih igara...
- ...koje su pritom krsh.

Stoga, samo napred, nek' prave igre sa reklamama i za neku godinu cemo imati FPS-ove u kojima ce umesto rusa, shvaba, zombija, glavni protivnici biti razne robne marke... (Coca-Cola vs. Pepsi FPS) :D

To bi bio vrhunski multiplayer FPS. Recimo Enemy Territory: Cola Wars.

Samo da kazem da ste dzaba skidali igru tj. igra je validna samo za drzavljane SAD-a.

Znaci prillikom instalacije trazi da kreirate nalog na ubisoftu i tamo sam uneo sve informacije, ali igra nije htela da se instalira zato sto kaze da ovo samo vazi za drzavljanje SAD-a, sto znaci ako stavite neku drugu drzavu pri kreiranju naloga nista od igranja.
Naravno ako pogresite mozete da napravite jos jedan nalog, ali pitanje koliko ce im trebati da provale prema ip adresi i da ugase nalog isl...
I izgleda da nema nista od MP-a, jer trazi cd key koji naravno ne dolazi uz ovu verziju...

Btw To znaci da nece biti bonuxa, donkafe isl :d

Poslednja izmena:
Da da :d Ili dobiješ quest u nekom RPG-u da odneseš 10 kila Bonuxa nekoj sluškinji u dvorcu u drugom gradu i kao nagradu dobiješ blistavo čist Armor sa nalepnicama Don kafe i Granda :d

ROFL! :D:D:D

Ili zamisli besplatan WOW gde treba da pobiješ stado ovaca da bi napravio tampone za dvorske dame i usput nekom gnomu treba da odneseš Kalgon jer mu se uhvatio kamenac na točak od vodenice. A ako quest prihvatiš u narednih sat vremena, dobiješ kredit od kralja u iznosu od 599 zlatnika za izgradnju svoje kolibe i kao bonus potpuno besplanto dobijaš i set od 6 kuhinjskih noževa. Vrh brate! :)

Poslednja izmena:
Ok... Vidim da smo poceli da se vec gubimo mnogo u Marketinshkom svetu.
Elem, Stvarno im je jadna fora ako su besplatne samo za drzavljane SADa

Pa zbog toga je pala i pljuvacina na ubisoft forumu, pa je bilo i banovanja.Mislim nigde ne na fileplanetu ne pise da je igra samo za drzavljanje SAD-a, sve dok istu ne skines i ne probas da instaliras.Cak nisam ni u EULI video nesto takvo...

Starcraft?

Zar niste primetili u animacijama u Starcraftu da skoro svi terrani ili puše ili imaju negde cigaretu (npr zadenutu za uvo)? Svi se verovatno sećaju one otkinute ruke koja leti kroz svemir sa upaljenom cigaretom u ruci.

Čini mi se da je u sekciji "Credits" pomenut i Marlboro - nek` proveri neko ko ima instaliranu igru.

Vidim da su sada u Starcraft-u II marinci prešli sa cigareta na cigare (na slici) - možda će u dvojci da reklamiraju Kohibu :d

P.S. Ja sam pušač i malo me ponekad smaraju sve ove kampanje protiv pušenja i obožam Starcraft i Blizzard-ove igre uopšte.

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    63.4 KB · Pregleda: 91
U nekom grmu lezhi zec.....samo ne znam kojem...

moras se registrovati na ubisoftu (ali da si iz usa), i imas malu reklamu u uglu

ja sam je upravo skinuo za manje od sat vremena, i trazi mi registraciju ,ali to nisam video za registraciju nisam ni obracao paznju xa xa sada moram da se registrujem da bih mogao da instaliram igru joj :wall: i ako budem mogao to je pitanje

Ja sam, ponosno izjavljujem, pre par dan otisao do Rodica i za 730 dindzi kupio original FarCry! Apsolutno vredi imati legalnu kopiju ove igre!

Poslednja izmena:
U, ala si se otvorio :d

Sto nisi kupio dok je bio 50 eura :D

PS: Inace, u Holandiji je kostao 5e pre pet meseci.

Poslednja izmena:
Vrh Dno