Šta je novo?

Besplatna licenca za Kaspersky Internet security 2010

BlackNeo

Čuven
Učlanjen(a)
21.09.2004
Poena
690
Moja oprema  
CPU & Cooler
INTEL Core i7-13700KF 2.50GHz LGA-1700 + DEEPCOOL AK620 black
Matična ploča
ASUS Prime Z790-A WIFI
RAM
Kingston Fury 32GB Beast DDR5 5600MHz CL40 KIT KF556C40BBK2-32
GPU
ZOTAC ZT-A30810J-10P GeForce RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Trinity OC PCIE
Storage
SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe M.2 2280 MZ-V8P1T0BW / Kingston Fury 1TB Renegade M.2 PCIe M.2 2280 SFYRS/1000G / SAMSUNG 4TB 870 EVO SATA 3 2.5" MZ-77E4T0B/EU
PSU
CHIEFTEC Chieftronic PowerPlay GPU-850FC 850W
Kućište
BE QUIET! Silent Base 802 black
Monitor
Dell SE2717H
Miš & tastatura
Logitech MX Master + K800
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
hvala ti puno... uzeo sam 3 komada :D

Super, samo je dobar onaj koji iz makar 2. puta potrefi tačan kod!

Hvalal za dojavu. Nažalost, zakasnio sam za 2010, sada su licence za KIS 2009.

hvala :)
inace kodovi rade na 2010 :) upravo proverio

:( :( :( :(

Access to this website had been denied.

Unfortunately, the owner of the website you wish to access decided to block visitors coming from your country.

Izgleda su ukapirali, pa ograničili samo na Dansku po IP-jevima.

Pa jeste, kad ste navalili ko ludi... Nije vam dovoljna jedna licenca nego neki grabe po tri :p

ja 3 i jos dva prijatelja po jednu :D sta cu, kada imam 3 racunara :D

E uspeo sam preko Poljskog sajta da uzmem 90 dana licencu za KAV2009 :)

danijel00, ovde je rec o licencama, a ne o instalaciji

aman, covek je u prethodnom postu pitao gde ima da se skine, a registraciju je dobio... citaj redom |>
ovi kaspersky su ga zakukuljili posteno, no moze lepo da se nadje.

aman, covek je u prethodnom postu pitao gde ima da se skine, a registraciju je dobio... citaj redom |>
ovi kaspersky su ga zakukuljili posteno, no moze lepo da se nadje.

sorry, my bad
pratio sam temu o nagradnoj igri pa nisam bio 100% :D

E, poljski varijatna nije urodila plodom, zadnji korak za dobijanje licence je bio da iz dobijenog mail-a se ode na Kaspersky sajt i dobije broj.... tu je čekalo ono čuveno: "samo za korisnike sa teritorije Poljske"

Zato sam uspeo da nadjem sajt koji daje 6 meseci za KAV 2010.... ali samo za Simplified Chinese varijantu :) :) :) :)

Apropo sajta za DL ... zar vam nije lakše da skinete "iz komšiluka"? www.singi.rs

Sve funkcioniše kako treba :)

Prilozi

• untitled.bmp
    410.8 KB · Pregleda: 102
Ljudi jel ima negde to ili od toga vise nema nista?

Ono što mi je nejasno je da li ovi ključevi važe od dana izdavanja ili dana aktiviranja u programu? Da je key fajl, ne bih pitao, to znam, ali nemam iskustva :) sa ovakvim registrovanjem.

Za ovu kinesku varijantu je pisalo da je od dana aktiviranja....

Ne vredi, mene je KAV/KIS opet smorio. "Ubija" mi performanse i brzinu samo tako. :crash:

Ja svoju licencu poklanjam onome ko se prvi javi na ovoj temi. Neka ostavi email ili neka ga pošalje na PM.

Ne znam da li je ova licenca vezana za hardwer ali ako nije neka se neko drugi bakće s ovim.

Ja se vraćam Aviri ;)

Licenca je predata. Javio se čovek na PM.

Ako ne mrzi nekog moderatora neka spoji ove moje poruke, ili obriše (kako mu je volja) jer je stvar gotova ;)

Da li je neko sem Sale_KG uspeo da aktivira KIS 2010 sa ključem dobijenim ovim putem? Imam ukupno tri licence, za dve mi kaže "Key file or activation code is blocked", a za treću "Number of activations using this code exceeded". Jesu li ovi sa sajta vrteli ključeve u krug ili šta?

meni moji kljucevi rade.
2 koja sam uzeo za prijatelje, ne rade - mada mislim da je to zato sto su cekali dve nedelje da probaju aktivaciju.

A ja čekao da predjem na Win7. Svejedno, ne kapiram zašto su ključevi blokirani, zar su nelegalni?

nisu, nego je sistem generisao kodove, i kada se ukupan broj korisnika aktivirao - ostali kodovi su postali nevazeci.
sada mi pada napamet, da Kaspersky ima na sajtu opciju da uneses kod i da ti se kreira kljuc - mozda je tako mogao da se se sacuva...

Vrh Dno