Šta je novo?

Besplatna licenca za Ashampoo Burning Studio 2009 Advanced

BlackNeo

Čuven
Učlanjen(a)
21.09.2004
Poena
690
Moja oprema  
CPU & Cooler
INTEL Core i7-13700KF 2.50GHz LGA-1700 + DEEPCOOL AK620 black
Matična ploča
ASUS Prime Z790-A WIFI
RAM
Kingston Fury 32GB Beast DDR5 5600MHz CL40 KIT KF556C40BBK2-32
GPU
ZOTAC ZT-A30810J-10P GeForce RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Trinity OC PCIE
Storage
SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe M.2 2280 MZ-V8P1T0BW / Kingston Fury 1TB Renegade M.2 PCIe M.2 2280 SFYRS/1000G / SAMSUNG 4TB 870 EVO SATA 3 2.5" MZ-77E4T0B/EU
PSU
CHIEFTEC Chieftronic PowerPlay GPU-850FC 850W
Kućište
BE QUIET! Silent Base 802 black
Monitor
Dell SE2717H
Miš & tastatura
Logitech MX Master + K800
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Evo linka sa uputstvom za dobijanje besplatne licence za Ashampoo Burning Studio 2009 Advanced: link.

Odlično, upravo downloadujem program a i licenca je već u inbox-u.

Edit: Zaboravih da se zahvalim, Mea Culpa.

Poslednja izmena:
Hvala za tip :)

Hvala za dojavu :)

Medjutim, ne mogu da registrujem program sa serijskim koji sam dobio, kaže "Please enter a valid code"...

Jesi li izabrao United Kingdom za zemlju?

Hvala za informaciju ;), inace koristim Ashampoo Burning Studio 6 FREE

Hvala za info. Otkad sam otkrio ashampoo nero je nestao zauvijek.

cdburner xp koristi tudje .dll-ove i zato neki put prozdire ram/cpu :S:
autor je naglasio da ce tako nesto koristiti i ubuduce...

Uskoro stize i "sampon" verzija 2010!!!:wave:
Stvarno odlican program, inace prosle godine kad sam kupio laptop na njemu je bila v7. U pocetku sam mislio kakav sad "sampon":trust: Posle 10 min cackanja po programu odusevio sam se. Trenutno koristiv v 9.12.

Na znam sta se desava??
Kad posle instalacije hocu da pokrenem Ashampoo jednostavno nista se na desava. Nece da se pokrene.Instal normalno prodje.Probao sam vise verzija i isto se uvek desi - nece pa nece.. Gde gresim??

Probaj da skineš trial verziju iz download sekcije sa samog sajta.

Probaj da skineš trial verziju iz download sekcije sa samog sajta.

Ma, to mi je prvo palo na pamet, ali neće da radi.

Dobio sam na mail broj za verziju 2010, što bi trebalo da bude realno verzija 9.10 ako sam dobro protumačio info sa sajta. Ja sam lično skinuo trial verziju 9.12 ali mrka kapa. Doduše kako bi i moglo da prodje kad je verzija 2010 30Mb, a verzija 9.12 nekih 57Mb.

Jel ima neko setup za verziju 2010.... ili zna neki link za istu?

EDIT

Ufatih par minuta da pretrčim netom za rešenjem (ni edit vreme mi nije isteklo :) ).

Prva stvar koju sam zapazio je da verzije 9.05 i 9.10 krste kao 2010.

Druga stvar... pa proverite sami:
http://www.dealsvista.com/deal/free-download-of-ashampoo-burning-studio-2010-for-pc/44796

malo sam se iznenadio kad sam video "moj lični" serijski broj objavljen na netu :). Sada se već ne bi iznenadio da se još desetak vas jave da su dobili isti broj.

Treća stvar je što se spominje da se može dobiti i broj za 9.12 verziju:
http://for-free-on-internet.com/200...o-2010-v910-unless-you-want-the-latest-v-912/

Četvrta stvar je što sam našao i link za prvobitnu verziju 2010... ako nekome treba:
http://hunt4freebies.com/2009/09/25/free-ashampoo-burning-studio-2010/

Peta stvar je što sam natrčao na link koji nudi verziju 2010 ali setup u toj verziju je 37 a ne 30Mb.... valjda je to razlika izmedju verzija 9.10 i 9.05 respektivno.
http://site2download.blog.com/2009/09/21/new-ashampoo-burning-studio-2010-full-version/

Eto toliko o mom doprinosu ovoj temi :)

Poslednja izmena:
Skinuo i ja sa Comupter Bild i sredio licencu - radi super mada nista bolje od verzije 6. Ako nista drugo (ne bih rekao da ima drasticnih razlika u odnosu na 6) izgleda mnogo lepse :) Hvala za info.

pozdrav

pa koliko vidim vecini daju isti serijski broj

BS9AAE-******-0B0BA3

pa koliko vidim vecini daju isti serijski broj

BS9AAE-******-0B0BA3

Ja sam dobio isti serijski broj, ali kada ukucam broj (odnosno iskopiram) javlja mi "please enter a valid code".

a odakle si skinuo trial?
ovaj sa Computer Bild-a je oko 32Mb a verzija 9.12 sa ashampoo sajta oko 57Mb :D

Malo sam sharao na netu posle citanja ove teme...
Na ovom linku se moze dobiti free licenca za verziju 9.12 koja se skida sa ashampoo sajta (ta od 57MB), koja je navodno najnovija i najkompletnija:
http://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/trial_step_1_3964_2_USD.htm

Upravo sam installirao 9.12 trial i ubacio licencu koju sam dobio preko tog linka i sve sljaka super.

Ha, taman kad sam istalirao v 2010 uz "moj lični serijski" kad ti dobaci ovaj link :).

Dakle, trial verzija 9.12 sa sajta radi preko ove registracije i ne bi me iznenadilo da još neko dobije serijski sa BRS9AD-******-7CD858 za istu :).

Jedino mi ostade da pronadjem ima li vremenski period za ovaj serial. Mislim oni ionako nude da se dobije besplatan ključ ali koji produžuje probni period za još 20 dana (ili ti na 40 dana sve ukupno).

Ha, taman kad sam istalirao v 2010 uz "moj lični serijski" kad ti dobaci ovaj link :).

Dakle, trial verzija 9.12 sa sajta radi preko ove registracije i ne bi me iznenadilo da još neko dobije serijski sa BRS9AD-******-7CD858 za istu :).

Jedino mi ostade da pronadjem ima li vremenski period za ovaj serial. Mislim oni ionako nude da se dobije besplatan ključ ali koji produžuje probni period za još 20 dana (ili ti na 40 dana sve ukupno).
Trazio sam po netu koliko traju ove free licence sa sajta ali za sada nista... Mada mozda nisam dovoljno "duboko" trazio. :d
Baj d vej isti serial sam i ja dobio za 9.12 sa tog linka. :)

Nazad
Vrh Dno