Šta je novo?

Besplatan Rapidshare 3 meseca !!!

Trebalo bi da posaljes svoj mail prijateljima, poznanicima sa Referral Link-om i kad se oni registruju ti dobijas jedan bod(treba 5 za mesec).
Ja sam sakupio 4 i fali mi jos jedan, pa da vidim, da li ovo uopste radi! A ako radi, eto belaja. mogu svi sa bencha da se medjusobno registruju i sakupe pozivnice...

AJDE JOS NEKO NEKA KLIKNE NA MOJ LINK, da se vidi radi li ovo cudo!!!

Poslednja izmena:
E sad mi nije jasno???!!!
evo sta kaze Your Referrals (0 complete/7 total)
hm. Koja li je sad fora? Mozda kad svaki od vas posalje 5 pozivnica, ja dobijem jednu ili kako vec.

izgleda da svako kome si poslao pozivnicu mora da posalje svoje pozivnice pa kada on skupi onda se dobija free ko zna...

Poslednja izmena:
nema veze isklikci na sve ove ovde za pocetak.

Makita je u pravu a i premium racun nije toliko skup kome je bas preko potreban ja vec evo treci mesec koristim rapidshare i nije mi zao 600 dinara koje placam za mesec dana ili 1500 koliko kosta premium na tri meseca.

hehe pazite Your Referrals (0 complete/9 total) i sta sada?
ma ovo je neko laganje....

pa treba tih devet da uplati pa ces ti dobiti dzabe. mada vidim da je tred cisto
zezanje :d

Pa ovo niste procitali!!!

Use of this website constitutes agreement with the full terms and conditions as well as privacy policy of the site. Terms and conditions may change at any time without prior notice. It is the responsibility of the user to know them.
I. Accounts
1. Accurate information
(a). All users shall provide valid and accurate information.
(b). A user shall not use another persons name or information to create an account on any Freerapidaccount.com site, i.e. You may not sign up for another person and vice versa.
2. User Accounts
(a). A user must be currently living and be joining from within USA.
(b). Users must be 18 years of age or more.
(c). Only one account is allowed for each household. Household refers to your mailing address, and may include your IP address. It is not recommended to join from shared computers (schools, offices, etc…) as this may result in having the same IP address as other members using the same computer, in which case your account would be disqualified. We recommend using your own computer.
(d). Using multiple addresses, computers, proxies or any other method to open more than 1 account for yourself on the same will be considered as fraud and your account will be suspended.

aj svi lepo koji su sad prijavljivali tamo na warez forume malo...mislim da ce vam koristiti da
ubuduce ne ostavljate svoje email adrese itd....
ni kod babe nema dzabe ....samo mi nije jasno sto ovi placaju rapid kad ce ima neko skine acc za par minuta?

http://www.xsharex.info

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno