c3 je napisao(la):pa znate kad id-soft odradi posao to je perfektno neto
zato ce i dIII biti igretina
inace po sotkama ovo je sjajno
maxer je napisao(la):...
Vidim i dalje se pecas na Q3 ko riba na mamac :mrgreen:
Shalu na stranu, ovde grafika razbija ... a i vidi se da potice od istog endzina, uostalom lepotu pojedinih mapa za Q3 i dalje ne mogu da zaboravim (mislim na neke naknadno uradjene mape) pa se bas spremam da ponovo instaliram Q3 i te mape, da obrnem koji krug - cisto da me zelja mine(samo da znas da imam blagi milion mapa).
Jedino se nadam da ovde nece biti onog djipanja kao u Q3 jer me je to stvarno nerviralo (ko ne razume o cemu pricam: mislim na sumanuto skakutanje u multiplay-u koje ti je omogucavalo da duze prezivis na bojnom polju).
a inace mrzi me da kutam kad izlazi i na koliko je cd-ovaNedjo je napisao(la):A sto je najbolje eto toga za koji dan!
Drajveru obrati paznju![]()
max9998 je napisao(la):...podseca na Q3.
S sta je po tebi lep engine i zasto ti je Q3 ruzan!? bas mezanima!max9998 je napisao(la):Probao sam demo i sta reci, izgleda ruzno kao i svaka igra bazirana na Q3 engine-u. Jos gore, i podseca na Q3.
c3 je napisao(la):...jesi video mapu chartres meni nikad nemoze vise od 10fps-a
Nedjo je napisao(la):...
S sta je po tebi lep engine i zasto ti je Q3 ruzan!? bas mezanima!
igor2 je napisao(la):...ztn3tourney1 za q3
Nedjo je napisao(la):...
S sta je po tebi lep engine i zasto ti je Q3 ruzan!? bas mezanima!
Aaa! Drajveru ti si car!!! Svetski Mega!driver je napisao(la):Nedjo, stize igra sutra oko 13h![]()
c3 je napisao(la):TA MAPA JE
chartres.pk3 5.5mb
...
u pitanju je neki zamak unutra
mapa je mala bez botova ali grafika razbija
...
c3 je napisao(la):...jesi video mapu chartres meni nikad nemoze vise od 10fps-a
Sad jesam i ima sta da se vidi. Ovo je definitivno umetnicko delo.
Sto se tice FPS-a ... nema toga iz Q3 sto danasnje masine ne mogu da poteraju do maksimuma. Ukljucen AA4x, AF16x, ne overklokovana graficka (9500 mod u 9700) i CPU na 2344MHz ... FPS ne pada ispod 50 a cesto je i preko 100 ... kad bi ovako mogao i Doom3 :beat:
Ma potero bi ja njega al'ga nemam :mrgreen:OptiPlex je napisao(la):...Ajde poteraj tako Smorenu Akademiju (JK3) i ako uspe imas pice !![]()
Pa dat nam je povod: Q3 eng. ... pa da malo evociramo uspomene na davna vremena :wave;OptiPlex je napisao(la):I ajde dosta vise o lepoti mapa iz Q3, ovo je tred o apokaliptici :mrgreen: ...
Sad jesam i ima sta da se vidi. Ovo je definitivno umetnicko delo.
Sto se tice FPS-a ... nema toga iz Q3 sto danasnje masine ne mogu da poteraju do maksimuma. Ukljucen AA4x, AF16x, ne overklokovana graficka (9500 mod u 9700) i CPU na 2344MHz ... FPS ne pada ispod 50 a cesto je i preko 100 ... kad bi ovako mogao i Doom3 :beat:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari