Šta je novo?

Berserker@Q2

Ja sam skorije ponovo presao q2 na quake2xp engineu i mogu reci da sam max odusevljen. :) Sve je nabudzeno graficki, pa cak je i zvuk nabudzen, ubacen surround sound, eax, openal, grunut oversampling cak do 192khz. Ko kojim slucajem od mladjih nije nikada igrao quake 2, ovo mu je sada prilika da proba. Ima vise enginea, pa nek se odluci za koji hoce, mada moj savet je ili quake2xp ili ovaj berserker.

Meni se više dopada kako izgleda Quake 2 Evolved.

Berserker mod ima najbolju grafiku (koliko ja vidim...), nabudžen skroz. Teksture, efekti, neke nove zanimljive akcije u samoj igri... One male "leteće kutije" što se pojavljuju oko leševa i uništavaju ih, ili šta im već rade, ludo.

A muziku sam podesio kako je ovde objašnjeno: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?137726-Quake-2-MusicFromHDD-mod
Snimio sam pesme u baseq2\Music folder...

Poslednja izmena:
Pa ono, ja sa vise za quake2xp jer izgleda isto kao i osnovni deo samo sa malo zategnutijom grafikom, bez icega dodatnog ubaceno, dok evolved podseca na doom 3 i quake 4. :) Inace, kad smo kod muzike, Sonic Mayhem rulez!

Pa i Berserker ima u opcijama da teksture budu kao originalne, da nisu dodatno nabudžene. Nisu Berserker teksture ništa drugačije nego originalne, samo su napucane sa bump mapping-om i ostalim... Meni je efekat (sa Berserker teksturama i svim njegovim efektima) kao da sam do sad igrao Q2 u softverskom modu, a sad ubacio Vudu karticu u komp... Prelepo izgleda.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno