Šta je novo?

Berserk

FMW SLaUGhter

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
619
Igra pravljena po ovoj crtanoj seriji je poprilicno matora (izasla 1999. u vreziji za Dreamcast, zove se The Sword of The Berserk:Guts Rage), nisam je igrao, ali me zivo zanima jel' neko od vas odigrao i sto je mnogo vaznije, da li postoji verzija za PC (ili neki drugi nacin za odigrati je na istom), posto sam skroz odlepio na crtanu seriju, pa bi voleo da odigram igru,inace po forumima je dobijala uglavnom visoke ocene.
Takodje me zanima da li neko ima poslednju (25.) epizodu doticne serije, kao i stripove.

Poslednja izmena:
FMW SLaUGhter je napisao(la):
Igra pravljena po ovoj crtanoj seriji je poprilicno matora (izasla 1999. u vreziji za Dreamcast, zove se The Sword of The Berserk:Guts Rage), nisam je igrao, ali me zivo zanima jel' neko od vas odigrao i sto je mnogo vaznije, da li postoji verzija za PC (ili neki drugi nacin za odigrati je na istom), posto sam skroz odlepio na crtanu seriju, pa bi voleo da odigram igru,inace po forumima je dobijala uglavnom visoke ocene.
Takodje me zanima da li neko ima poslednju (25.) epizodu doticne serije, kao i stripove.

Najbrutalniji strip ikada napravljen, mislim da je u mangi svojerucno izmasakrirao omanji kontinent. :)

Video sam Berserk trailer za PS2 (kao i za Naruto) ali neznam da li to izaslo.

Poslednja izmena:
joojant200 je napisao(la):
mislim da je u mangi svojerucno izmasakrirao omanji kontinent. :)
Mozda, ja znam samo za 100 ljudi :)

to je bilo u Animi (serija), manga (Strip) se nastavlja u 27 albuma i dalje traje (otprilike-lupicu 7-8tak albuma je obradjeno u seriji), tek posle nastaje klanje :)

FMW SLaUGhter je napisao(la):
sve epizode berserka i strip i crtace (kao i SVA manga) kod mog ortaka na
[email protected]

Nazad
Vrh Dno