Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Tim taksama odbijaju dosta potencijalnih korisnika. Ne razumem čemu te takse.
Isto i kod Oriona. Njih sam jednom prilikom pitao da uzmem samo broj i podešavanja za sip; naravno, ne može, mora priključna taksa da se plati. Besmisleno.
Nije toliki problem "priključna taksa", sve i da pristaneš da je platiš ne možeš (njihov) sip da koristiš ako nisi na Beotel mreži, odnosno ako imaš net kod drugog provajdera. To generalno važi kod svih naših provajdera fiksne telefonije, sip usluga (van mreže) nije u ponudi. SIP telefonija baš tome i služi, dakle da sa bilo koje lokacije / provajdera možeš da koristiš uslugu (fiksne) telefonije, dakle ne postoji lokacijska ograničenost, već samo jedini uslov je fizički internet (ethernet) priključak (na bilo kojoj lokaciji/provajderu). Bilo bi dobro da se takav SIP pojavi kod nas, a najviše bi se obradovala naša dijaspora. Ja generalno planiram da ukinem fiksni, jer meni lično ne treba, a plaćam ga samo zbog roditelja...
P.S. dijaspora uglavnom donese sip telefon iz njihove zemlje, priključi ga na ruter i reši se skupih telefonskih poziva. Lično koristim http://www.nettalk.com/ uređaj, i radi fantastično, mada nije klasični sip, ali princip je sličan - spoji ga bežično ili žično sa ruterom (ethernet), ubodi običan žični/bežični telefon i vozi... Uređaj je veličine kutije šibica, a ima 2 priključka - ethernet (mada može i wi-fi) i klasičnu telefonsku "žabicu". USA/Canada fiksni broj u Srbiji za nikakve pare. Pretplatu plati visa karticom preko neta i uživaj...