Sylvester je napisao(la):E dakle... thread za one koji su sa Beotelom potpisali Ugovor.
1. prve tri cifre broja telefonskog prikljucka
2. datum potpisivanja Ugovora
3. datum realizacije
Evo, ja cu prvi 😀 :
1. 347x.xxx
2. 14.1.
3. :wall:
npetar je napisao(la):Evo ja cu da vam prenesem iskustvo jednog drugara sa Medaka. Naime, decko je uplatio (ovi mu naravno pre toga rekli da ima tehnickih mogucnosti)...Drugar strpljivo cekao da bi ga na kraju pozvali i rekli da tehn. mogucnosti nema i da dodje da mu vrate novac.
npetar je napisao(la):Evo ja cu da vam prenesem iskustvo jednog drugara sa Medaka. Naime, decko je uplatio (ovi mu naravno pre toga rekli da ima tehnickih mogucnosti)...Drugar strpljivo cekao da bi ga na kraju pozvali i rekli da tehn. mogucnosti nema i da dodje da mu vrate novac.
npetar je napisao(la):Auuuu bre Vlado, pa ti nagrabusi vise nego si mi pricao 🙂
A da pozoves ponovo, mozda neko iz Telekoma pogresio kad si ti u pitanju 😀
smark je napisao(la):Zanimljiva informacija za tu digitalizaciju centrala, ali po malo nerealna. Jer to je jos 2-3 meseca i za to vreme oni trebaju da urade ono sto nisu uradili za sve ove godine... Isto tako ne ocekujem da ce se konkurencija na trzistu fiksne telefonije pojaviti bas tog 1. juna nego mnogo kasnije...Mozda cak i par godina kasnije...Na zalost...🙁 Ali zato ce tada nas voljeni Telekom 100% da propadne jer...ko god da dodje bice bolji.
GSM je napisao(la):@ Mojo jojo
Kako bre da lampica prestane da trepce? Valjda da se upali? Kod mene je lampica ADSL ugasena a ona trouglasta ikonica u taskabaru crvena - pa kako mi rekose, kad se lampica upali a ikonica pozeleni (valjda od muke 😀 ) da ih nazovem da mi puste paket... Jas sam dobio ovaj Aethra usb modem koji valjda svi Beotelovi ADSL korisnici dobijaju...
deky je napisao(la):E pazi to je vrlo moguce. Imam poznanika koji radi u telekomu i bas sam se nesto respitivao kod njega u vezi adsl-a i tih tehnikalija, i on mi je rakao da je skoro dosao veliki broj novih ljudi koji rade na tim servisima za informacije i slicne stvari i rekao je da 99% njih pojma nema u vezi bilo cega...... Kazu ti jedno a ispostavi se da je nesto deseto, tako da nemojte previse da se obazirete na informacije koje dobijate. Takodje sam saznao jednu zanimljivu stvar, a to je da do maja ove godine ceo beograd MORA da bude zavrsen, sto se tice digitalizacije centrala, jer imaju neki ugovor da nekim zemljama iz EU koji nalaze da to zavrse u doticnom periodu jer ako to ne urade onda nece stici investicije iz tih zemalja,a ako ne dobiju novac da modernizaciju onda ce biti u gadnom sosu posle juna kada se (Boze daj) pojavi konkurencija koja ce ih pregaziti na keca 😀
Sylvester je napisao(la):E dakle... thread za one koji su sa Beotelom potpisali Ugovor.
1. prve tri cifre broja telefonskog prikljucka
2. datum potpisivanja Ugovora
3. datum realizacije
Evo, ja cu prvi 😀 :
1. 347x.xxx
2. 14.1.
3. :wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari