Šta je novo?

BeotelNet ADSL

GSM je napisao(la):
@Twix & Mojo jojo

Evo ja sam dobio ovaj modem:

http://www.aethra.com/worldwide/prodselect.asp?M=190&IDProd=16

Ovom mom lampica ne trepce vec je ugasena (toliko se vec smorila 😀 ) pa blenem u nju svakih 5 min sa nadom da se da profercera
😀 Al` posto vidim da je Sylvester juce dobio signal, trebalo bi i meni valjda da "stigne" danas/sutra, sto mu gromova 😀

Jok ja sam dobio ovaj crypto ADSL USB modem. Možda zbog ISDN-a?

mojo_jojo je napisao(la):
Pa da prestane da trepće, upali se 🙂.

Eto vidiš ja sam dobio Crypto ADSL usb modem.

Evo i ja sam dobio isti, sad gledam u LED 🙂)

Evo pazljivo gledam 😀 i... i lampica jos uvek ne daje znake zivota :S: Moramo otvoriti novi topic, tipa "kako kvalitetno i profesionalno blenuti u lampicu na adsl usb modemu i biti 100% siguran da je signal pusten" 😀 😛
Valjda ce danas da se smiluju, a ako ne, oci ce totalno da mi odu... 😀

Poslednja izmena:
legend je napisao(la):
nisi ni sanjao da ces 3 dana od postavljanja teme i mati adsl...a bio si tako depresivan..

Aaaaaaaa a kad cu ja ??? :wall:

mojo_jojo je napisao(la):
Jok ja sam dobio ovaj crypto ADSL USB modem. Možda zbog ISDN-a?

http://www.crypto.gr/en/f200.htm

Podržava i ISDN i PSTN

Onaj Aethra ima specijalni model za ISDN.

BTW, kako da provalim koji je chipset? Čudo grčke tehnologije se greje a nije ni počeo da radi, zanima me i koliko struje vuče preko USBa.

Pa max struja za neki USB uređaj je valjda 500 mA. Nije baš nešto za grejanje... 🙂

Marko37 je napisao(la):
Pa max struja za neki USB uređaj je valjda 500 mA. Nije baš nešto za grejanje... 🙂

Možda i nije ali se greje.

Marko37 je napisao(la):

Po specifikaciji DA, ali meni USB HDD sasvim uspesno radi iako vuce 2A 😉

Imao sam pre neki dan jeadn Xelo USB 2.0 stick 256MB...toliko se greje da sam mislio da se plastika da se rastopi! Greje se i kada nista ne radi. Samo stoji u USB portu...

Evo i meni pustili danas adsl ! :banana: Juhuhuuu ! :banana:
Oci mi vec ispale od gledanja u prokletu lampicu 😀

Poslednja izmena:
Ja sam pre neki dan poslao prijavu za ADSL Beotel-u, pa me interesuje koliko ste cekali da bi ste dobili odgovor od njih da li ima ili nema uslova? :trust:

POZ :wave:

Takodje me zanima da li se spliter (koji razdvaja digitalni i analogni signal) stavlja na samu telefonsku granu koja ide do kompjutera ili se stavlja na samom ulazu u kucu/stan? Znaci da li se od pocetka razdvaja signal ili samo na onoj grani koja vodi do kompa?

P.S. Da li bi mozda ubrzao proces povezivanja na ADSL kada bih ja licno pozvao Telekom, na svima nama poznati broj, i saznao da li uopste imam teh. uslova? I samo posle odem do Beotel-a i kazem im da imam teh. uslova i da zelim da potpisem ugovor. Jel to oK? :trust:

POZ :wave:

Poslednja izmena:
@Gidra85 - mozes da odes do Beotela ako si siguran da imas tehnickih mogucnosti i onda ugovor potpises na sopstvenu odgovornost - tako sam i ja uradio posto sam 100% znao da nema nikakvih prepreka oko uvodjenja adsl-a kod mene.

Inace, moram zaista da pohvalim ovom prilikom tehnicare Beotela zaduzene za Konjarnik (a verovatno su i ostale ekipe takve) koji svoj posao rade zaista krajnje revnosno. Kod mene su bili juce oko 21:15 da srede problemcic nastao usled malo komplikovanije kucne mreze telefona tj desavalo se da samo telefon koji je direktno povezan na spliter radi oko a da, kad se podigne neki od ostalih telefona adsl signal prekine. Problem naravno resen i sad sve radi k`o sat 🙂

Poslednja izmena:
GSM je napisao(la):
Evo i meni pustili danas adsl ! :banana: Juhuhuuu ! :banana:
Oci mi vec ispale od gledanja u prokletu lampicu 😀

Hehe, i meni danas stigao signal 🙂

E pa nek` je sa srecom i da te dugo godina sluzi u zdravlju i veselju 😀

da li ti modemi rade kako treba sa USB 1.1, pri 256/64?
jos uvek mi se ne menja ploca, ali ako mora hteo bih da se psihicki pripremim na to...

Nazad
Vrh Dno