Šta je novo?

Beotel.Net dopuna SMS-om!

bluestar

Čuven
Učlanjen(a)
10.07.2003
Poena
619
Bravo za Beotel!

Pošaljite SMS i produžite vreme na svom BeotelNet nalogu!
Od danas prepaid i postpaid korisnici 064 i 065 mreže svoj BeotelNet nalog mogu da produže putem mobilnog telefona.
Potrebno je samo da pošaljete SMS poruku čiji je sadržaj beotel na broj 1004. Za kratko vreme dobićete SMS odgovor koji sadrži serijski i tajni broj SMS Webgreb kartice. Ovi brojevi su neophodni da bi produžili vreme preko interneta.
Podesite dial-up broj na Vašem računaru:
telefon: 042/110 110
username:beotel
password:webgreb
Nakon uspostavljanja veze pozovite stranicu http://www.beotel.net/webgreb
i pratite uputstva. Na drugoj strani unesite serijski i tajni broj koje ste dobili u SMS poruci.
Vreme na nalogu će Vam biti produženo za 2 sata i 9 minuta, a ova SMS poruka će biti tarifirana sa 60 dinara.

Bilo bi bravo da je cena niza.
:)

Vest je od 14. januara, a NamcorE (ni)jedan :mrgreen:, ako ostanes bez vremena/istekne ti flat a nedelja poslepodne i nema gde da se kupi kartica/uplati vreme? Mail ti je blokiran kada nemas vreme na nalogu :(
Nije jeftino, ali mi je jednom vec dobro doslo. OK je stvar.
A, da, naplate ti i SMS preko tih 60...

Da ne govorimo o mogućnostima zloupotrebe koje ovo pruža. :) Sa time možeš i nalog da otvoriš. :)

Baterdzijo, za te stvari koristim 041, ima ga gotovo svaki provajder, mogu da "platim/potrosim" samo par minuta sto je dovoljno za proveru maila, a i ne cimam prste i telefon.
;)

Sasa je napisao(la):
Baterdzijo, za te stvari koristim 041, ima ga gotovo svaki provajder, mogu da "platim/potrosim" samo par minuta sto je dovoljno za proveru maila, a i ne cimam prste i telefon.
;)

OK, ajde resi mi problem dobijanja veze na 04x preko ISDNa i sve super!
Da uvedemo neki smajli :namcor:
:brow:

;) cheers

Onda je to tvoj problem, tj. manjine.
Tebi mozda odgovara taj SMS fazon, ali meni i vecini, jos uvek ima boljeg izbora :)

Pozdrav!

OK je to sto kazes, ali lepo je znati da postoji i ovakva mogucnost dopune.

BTW na Beotelu kada ostanem bez vremena nalog mi je blokiran, pa blokiran i taman i da se spojim na 041 nemam neke koristi :(
Kome ne odgovara ne mora da korisiti cheers

Znaci, problem je glupavi Beotel, ostali provajderi nemaju taj truli fazon, tj. makar ne oni koje ja koristim.

Nazad
Vrh Dno