Šta je novo?

Beotel Mail problem

BruceLee

Slavan
Učlanjen(a)
10.11.2004
Poena
304
Imam BEOTEL ADSL. Net funkcionise korektno, ali pojavio se problem sa mailom. Primetio sam da mi ne stizu neki mailovi za autentikaciju, pa sam sam sebi poslao mail (sa yahooa) koji nije stigao. Probao sam i sa drugog, SBB naloga, i opet nista nije stiglo. Mailovi uopste ne stizu ni do njihovog web maila. Kada sam zvao teh. podrsku, momak je proverio, kaze sve valja, poslao je i on jedan mail, koji je stigao odmah (??). Ajde ako neko zna sta bi moglo da bude u pitanju nek pojasni malo, pre nego sto predjem u raspravu sa teh. sluzbom.
'Fala!

Ja imam BeoTel.Net ADSL i UVEK dobijam mailove bez obzira sa kog su mali servera znaci stize mi i sa yahoo-a (.com .gr .it) i gmaila, mail.ru tako da je najbolje da proveris da nisi cesto stavljao yahoo nalozima oznaku spam pa je mozda zbog toga uradjen veci spam filter i narvano proveravaj Trash. I najlaksa varijanta je da posaljes mail teh.sluzbi sa svoje BeoTel.Net adrese da ti odblokiraju te mail adrese.

A vec je bilo price da neki ISPovi blokiraju mailove od drugih ISPova. Cinimi se da je bas bio slucaj sa SBBom pa malo potrazi po forumu.

Nazad
Vrh Dno