Šta je novo?

Beotel insider

Monk Psycho

Slavan
Učlanjen(a)
14.05.2007
Poena
350
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7 2600k scythe katana; i7 6700
Matična ploča
asrock z77 pro4; hp elitedesk 800
RAM
32;16
GPU
7950; intel integrated
Storage
spinning rust
Zvuk
integrale on both
PSU
seasonic 750w; hp elitedesk 200w
Kućište
fractal design arc xl; elitedesk 800
Monitor
dell p2414h
Miš & tastatura
logitech neka polovna
Ostale periferije
altec atp3
Mobilni telefon
Coolpad Cool S1
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ističe mi ugovor za 10 dana i danas zovem Beotel da pitam kakva je procedura za dobijanje MIK koda i ostalo, i lik sa TP mi kaže sačekajte do kraja meseca imaćemo i mi akcije.

Elem pošto sam Beotelom izuzetno zadovoljan, a ne želim da ispustim iz ruku PTT akciju, da li može neko da nagovesti makar "nešto", pošto nisam Kevin Mitnick na telefonu.

U krajnjem slučaju da li će makar biti slične cene?

Ako ti nesmetaju cene onda ostani jos taj jedan mesec pa ih odkaci ako se nepoboljsaju.

Prodavac će ti reći sve samo da kupiš njegovu robu. Ako stvarno hoćeš da pređeš na PTT, uradi to odmah, ne čekaj. Ništa ti njima ne duguješ, a oni ti prodaju mačku u džaku. Ja bih na tvom mestu prešao bez razmišljanja. Tvoje pare, na kraju krajeva.

Nema nikakve procedure, odes tamo (bitno je da poneses sve od opreme sto su ti dali, cak i kutiju), vratis im sve i trazis MIK, i ne mozes da ga ne dobijes.

Bio sam kod Beotela 2g, pa kod Telekoma 1g, sad sam opet kod Beotela. Uvek sam dobijao MiK bez problema i uspostavljao vezu kod drugog provajdera u roku od 24h.

Ne potpisuj ugovore na vise od 12meseci i uvek idi na najbolju ponudu, ne dugujes ti nikom nista da ti bude zao sto ostavljas nekoga, ipak ti njima dajes kintu :)

Sad da uzimam verovatno bih isao na PTT adsl, koliko vidim imaju najbolju ponudu

Prodavac će ti reći sve samo da kupiš njegovu robu. Ako stvarno hoćeš da pređeš na PTT, uradi to odmah, ne čekaj. Ništa ti njima ne duguješ, a oni ti prodaju mačku u džaku. Ja bih na tvom mestu prešao bez razmišljanja. Tvoje pare, na kraju krajeva.

Yup,tako mene hteo Orion da zavrne... Presao na PTT i milina.Kad je kinta i usluga u pitanju nema sentimentalnosti.Pravac PTT

Kažite mi oko davanja MIK-a. Ako im donesem opremu moraju li odmah da mi daju MIK ili mogu da kažu dodji sutra, prekostura, malo sutra...?
Sad sam na Telekomu, prešao bih i ja na PTT pošto mi je pre neki dan istekao ugovor

u ***, vid' mi broj postova

Poslednja izmena:
Kažite mi oko davanja MIK-a. Ako im donesem opremu moraju li odmah da mi daju MIK ili mogu da kažu dodji sutra, prekostura, malo sutra...?
Sad sam na Telekomu, prešao bih i ja na PTT pošto mi je pre neki dan istekao ugovor

u ***, vid' mi broj postova

Ako im odneses trebalo bi da ti daju odmah.Pazi na njihov famozni rok od 5 dana do isteka pretplate,inace ne dobijas mik....ili jos gore ako moras da saljes opremu pa ti kazu kao nije stiglo itd...Svi se manje vise *****ju kad treba da odes od njih,zato ne veruj nikome vec idi gde je bolje (cisto sumnjam da ce dati bolju ponudu od ptt-a)

"WOoOW ADSL akcija za postojece i nove korisnike!

* MINI ADSL flat - 990 dinara (ugovorna obaveza 12 meseci)
* MIDI ADSL flat - 1.000 dinara (ugovorna obaveza 18 meseci)
* MAXI ADSL flat - 1.445 dinara (ugovorna obaveza 24 meseca)

- Cene su sa PDV-om, na mesecnom nivou
- Akcija traje do 31.12.2011. godine
- Da bi ostvarili pravo na akciju neophodno je da potpisete nov ugovor
- U ugovornoj obavezi cena je svakog meseca ista"

"WOoOW ADSL akcija za postojece i nove korisnike!

* MINI ADSL flat - 990 dinara (ugovorna obaveza 12 meseci)
* MIDI ADSL flat - 1.000 dinara (ugovorna obaveza 18 meseci)
* MAXI ADSL flat - 1.445 dinara (ugovorna obaveza 24 meseca)

- Cene su sa PDV-om, na mesecnom nivou
- Akcija traje do 31.12.2011. godine
- Da bi ostvarili pravo na akciju neophodno je da potpisete nov ugovor
- U ugovornoj obavezi cena je svakog meseca ista"

Sto znaci da je ptt ponuda ipak bolji izbor,jedino ako ga mrzi da se cima sa mik-om ...

u ala je to cimanje, stvarno ne bi trebalo nikoga da mrzi tako nesto...
a i nisam za ova potpisivanja na 24meseca

Preterase sa tim mamutskim ugovorima koji traju vise od godinu dana.
Do tada mogu da budem na Lesću.

Ne samo to, već vrlo je verovatno da će se brzine promeniti do tada, a ti ostaješ na sporijem internetu npr. godinu dana.
Sledeće godine u ovo vreme 90% da će 6Mb biti standard.

Ne ostajes na sporijoj brzini. Potpisao si ugovor za Maxi paket a ne za odredjenu brzinu. Ako za par meseci povecaju brzinu Maxi paketa i korosnik sa potpisanim ugovorom dobija tu vecu brzinu. Na Beotelu sam vec 5god i svaki put je bilo tako. Mozda kod drugih to nije slucaj. To vec ne znam. Ja sam Beotelom prezadovoljan vec dugi niz godina kao sto rekoh. I sad sam u ovoj WoooW akciji..

...
Na Beotelu sam vec 5god i svaki put je bilo tako. Mozda kod drugih to nije slucaj. To vec ne znam. Ja sam Beotelom prezadovoljan vec dugi niz godina kao sto rekoh. I sad sam u ovoj WoooW akciji..

Ja malo manje od 5 i ostao bih i da nema akcije...
Mada, trebalo je da se sami sete da za korisnike koji su godinama kod njih i bez ugovora daju uslove kao iz WoooW akcije :(

Ja sam od 2005 korisnik ADSL-a kod Beotela i sad sam potpisao ugovor na 18 meseci za Midi paket (4/512) za 1000 din mesecno i mislim da je ponuda ok, jedino bih vise voleo da je ugovor kraci (12meseci) .
S obzirom da sam do skora placao 1860din mesecno, a ne treba mi veca brzina ostao sam na Beotelu i dobio sam znacajnu ustedu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno