Šta je novo?

Beotel ili Ptt...

implant

Čuven
Učlanjen(a)
26.11.2003
Poena
619
Trenutno koristim ADSL na EUnet-u i hteo bih da predjem na 256 flat paket kod jednog od ova dva provajdera. Pa me zanima koji bi vi preporucili, sa tehnicke strane?

Sa ne tehnicke strane:
- Ptt nudi 256 za 1700, a beotel za isto toliko kada se placa 3 meseca unapred.
- Ptt ima neki veliki popust za prva tri meseca, a beotel neke popuste za studente (ne znam da li su jos aktuelni) i najavili su neke nove za jun.

PTTdaje za 3meseca popust od 40% kasnije su normalne cene, Beotel daje studentski popust od 30% i najavljena je nova akcija za jun 2006.

Ja sam na Beotelu 256/64 flat i odlicno radi veoma sam zadovoljan krece se down od 24 (u vecernjem spicu od 20h do 00h) -27 kbps, up oko 8.5-9kbps.

Zavisi sta te konkretno interesuje (igranje, download....) Finansijski moment vidim da znas :cigar: Koliko sam shvatio ljudi vise "hvale" PTT po azurnosti i po kvalitetu......Izbor je ipak na Tebi......

popust na PTT se racuna na sledeci nacin
proradi ti adsl 31. maja to ti je prvi mesec popusta i imas jos juni i juli :p
ako ti se igra zaboravi PTT veliki packet loss

Ptt Svakako
Eunet mozda daje sada paket Od 256/64
Ali ee zaleci se, eunet se uvek pokazao kao losa solucija (bar je meni tako bilo)

Poslednja izmena:
Ja sam na beotelu godinu i po dana i ono što me je najviše privuklo jesu jako ljubazni ljudi, tj. tehnička podrška. Mislim da im je radno vreme maltene non stop :) Pošto sam student imam kod njih popust od 30% tako da mi 256/64 flat ispada 1250 dinara i ja sam vrlo zadovoljan :)

svakako beotel. ja imam 256/64 i super mi je. a za ptt sam cuo sve najgore

e pa lose si cuo.....

komsija i ja delimo 256/64 na ptt-u i za protekla 4 meseca nismo imali ni najmanji problem.....skroz sam zadovoljan...

e sada posto je on stipsa, od sledeceg meseca prelazimo na beotel-student paket....

da se ja pitam, ne bi menjao ptt...lepo radi,racun stigne na adresu,platis gde hoces...cool tehnicka podrska...

Mene zanima kako vam ide gaming na PTTu, Beotelu, Eunetu. Ja sam imao prilike da probam EUnet malo i nije mi delovalo loshe. Trenutno vozim Neobee ... ali nisam zadovoljan. Posle 2 nocu OK ... ali od 19h do 02 preveliki ping :(

e pa lose si cuo.....

komsija i ja delimo 256/64 na ptt-u i za protekla 4 meseca nismo imali ni najmanji problem.....skroz sam zadovoljan...

e sada posto je on stipsa, od sledeceg meseca prelazimo na beotel-student paket....

da se ja pitam, ne bi menjao ptt...lepo radi,racun stigne na adresu,platis gde hoces...cool tehnicka podrska...

pazi, da se nas dvojica ne lazemo, bolju tehnicku podrsku bih dobio od deterdzenta u kuhinji nego njih, ali samo to je mana, ptt je generalno do jaja :)

pazi, da se nas dvojica ne lazemo, bolju tehnicku podrsku bih dobio od deterdzenta u kuhinji nego njih, ali samo to je mana, ptt je generalno do jaja :)
pazi...posto komsija i ja delimo net.... kao sto se da predpostaviti iz texta iznad....

kupili smo ruter siemens speedstream i nikako nismo uspeli da ga podesimo.... ma smarali smo se 3 dana, a ujedno i momci iz Trigona, t.j. firma koja obezbedjuje modeme, rutere, splitere za Ptt... Za njih reci samo reci hvale, bas su se iscimali, cak je jedan i vozio mog komsu kuci.... na njih sam mislio da su ok...

sto se tice ovih riba preko telefona, njih do sada nisam ni jednom kontaktirao, jer nije bilo potrebe...

Poslednja izmena:
aaa, pa da trigon je ok po pitanju toga :) i ja sam ih smarao, mada nisu uspeli da mi pomognu :d

iskreno nisu ni meni, jer je trebao da se podesi MTU za ruter, pa su mi to odradili momci iz netiksa....

i oni su skroz cool....

beotel-eunet-ptt.... sve vam je ljudi to isto !
samo se cene razlikuju (ne govorim o podrsci koja se razlikuje od provajdera do provajdera)

Jedan mali offtopic,

moze li mi neko napisati adresu Trigon-a, danas sam ih zvao i ostalo je na tome da ce me zvati kada budu stigli modemi. U nekoj sam guzvi, pa bih da usput odem cim me cimnu.

hvala i pozdrav.

Nazad
Vrh Dno