Šta je novo?

Beotel i torenti u lokalu..

burca

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
630
Nisam znao bas kako da stavim naslov ove teme ali neka moderator promeni ako ne valja...

Prekljuce uzmem da skidam torrent House md sa nekog javnog trekera,ne secam se kog,i nesto zapazim,dl mi pun a torrent bajat ko stari hleb i to sve sa ip adrese 194.106.182.10! Ali ne lezi vraze,zakucan na 99% vec 4 dana.Ne budem lenj,pogledam opseg i zamislite beotelova adresa.Prvo sto mi pade napamet da to nije neka varijanta lokala kao kod SBB-a.Ne budem lenj okrenem teh.podrsku neka seka mi kaze "Sve ce se znati u ponedeljak,to je nova platforma!" Neko upoznat?

Poslednja izmena:
Чекај, а колико је вукло кад кажеш дл је пун, значи вукао си са једне адресе која 'наводно' припада беотелу торент брзином 100-200-400 кб (у зависности од пакета).
По неком мом мишљењу локал код Адсл-а је веома тешко погурати
јер по принципу рада :
Cable и Wireless корисници се налазе у једној (великој) локалној мрежи која је даље повезана "на интернет".
АДСЛ корисници имају директну везу "до интернета"

E nemogu da verujem na jednom exyu privatnom trackeru ista adresa kao tvoja samo sto je na kraju umesto kao kod tebe .10 ovde je .11 vec cetri dana na stoji na 99.99%, e neverovatno nesto se na tom beotelu cudno desava evo i sad dok pisem i gledam idalje ta adresa stoji i ne pomera se 4 dana e a razlika je samo u jednom broju od tvog kod tebe 10 a kod ovog lika 11 na kraju prosto mi nije jasno sta se desava???

Evo dokaza:

29zoqu.jpg

Poslednja izmena:
@polossan
imam 1mb paket znaci 100kb...
@dusman13
znaci,nisam jedini...cia,snajka cia,upropastili su drzavu :)

Poslednja izmena:
Mozda resili da stede badwidth ka soplja pa digli na server nekog baje admin...

Занимљиво и онако чудно.
У торенту, екстензија фајла који никако да се скине је .wma или .avi
пошто ако је случај .wma мирише ми на фајл који ће
кад се покрене да траје пар секунди и који обавештава да,
нажалост, немате одговарајуће
кодеке те да их скинете са сајта који вам он, јелте свесихродно препоручује.
:d Или очекујте од провајдера писмо како су, од стране неке америчке
агенције за антипиратерију добили обавест да је са ип адресе коју користите скидан нелегалан садржај, те да се због тога понашате у складу са правилима провајдера, да не би било проблема :D
него око-преко 100кб уплоад би значио пакет од минимум 1мб уплоада, који увидом у ценовник беотела и не постоји
најприближнији пакет је 8192/768k за само 6390 дин., ал опет тај пакет не би могао потерати више од 70ак кб уплоада.
Значи, по мени, Ип одређивање-показивање коме припада овај опсег није тачно.

najverovatnije taj sto drzi seed covek je stigao da skine 99% i sad ceka da se pojavi neko ko ima 100% da bi dovrsio skidanje, a vi skidate od njega i zaglavili ste tamo gde i on

@mr008
To kod mene nije slucaj,jer je bilo dosta seedera sa 100%..

Ma ne ljudi nije fake fajl kao sto kaze risa, @mr008 nije ni to ja sam zavrsio to odavno i stoji mi na seedu vise od 14 dana i svi skinu 100% samo ovaj ne a najvise mi lici da koristi rati maker i ratio master slicni su to programi ali ce taj uskoro nahebati, tako da lik nemoze dve nedelje da zavrsi dl a to se radi tako sto u finish stavis 99% i onda kao navodno radis DL i UL, ali *****ao se lik.
Decko resio da ''popravi'' ratio na lopovluk inace taj fajl je tezek 7GB i sad kao seeda covek i popravlja mu se ratio ali nece jos dugo.

Nazad
Vrh Dno