ironmanbg
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2004
- Poena
- 935
Moja oprema
- Laptop
- Thinkpad T440
- Mobilni telefon
- A55
- Pristup internetu
- Optički internet
20minuta za sve koji imaju adsl. Nakon 3 meseca od kako sam kod beotela, treba mi i ovaj servis, ali dzaba, imaju nekakav softverski problem i ne mogu da mi daju parametre neophodne za koriscenje istog.
Ako je neko vec registrovao ovu (besplatnu) uslugu, a da mu nije potrebna (u julu) , zamolio bih da mi posalje te parametre na pm
Ako je neko vec registrovao ovu (besplatnu) uslugu, a da mu nije potrebna (u julu) , zamolio bih da mi posalje te parametre na pm
http://www.beotel.net/?strana=206Display name – unesite svoje ime ili nadimak
User name – unesite broj svog VoIP naloga; na primer: “12345” (napomena: ovaj podatak dobićete u mailu od BeotelNeta)
Password – unesite svoju lozinku za VoIP nalog (napomena: lozinku dobićete u mailu od BeotelNeta)
Authorization user name (ista vrednost kao u polju User name) – broj VoIP naloga; na primer: “12345” (napomena: ovaj podatak dobijate od Beotelneta)
Domain – unesite „voip.beotel.net“
Pošto unesete parametre kliknite na dugme „OK“ kako biste sačuvali izmene. Vaš korisnički nalog će biti pravilno podešen i telefon će vam zazvoniti sa pozdravnom porukom od BeotelNeta. Ukoliko ne dobijete poziv od nas proverite da li vam je aktivna Internet konekcija i da li ste pravilno uneli sve podatke.