Šta je novo?

Beotel adsl za studente - spam?

Zekaleon

Slavan
Učlanjen(a)
30.07.2004
Poena
319
Moram da uvedem adsl, a nejjeftinija varijanta je ona koju nudi beotel za studente.
Medjutim, plasi me to sto traze pored standardnog popunjavanja prijave traze i da se posalje mail sa nekim podacima na [email protected] .

Ovo mi deluje kao da zele da me add-uju na neku njihovu spam-marketing listu i da moju email oazu na google-u pretvore u spam-pakao. Kakva su vasa iskustva i da li je moja zebnja neosnovana?:D

Poz.

Nista ne salji ako neces. Kad odes kod njih da potpises ugovor ponesi index na uvid i to je to!

Shta te sprechava da napravish mail account na yahoo-u i da ga korsitish za to? Ja korsitim usluge Beotel-a vec godinu dana i NIKAD nisam dobio spam na njihov account.

Neosnovana je tvoja zebnja,ja sam dobio (pored ostalih sa foruma) taj popust i flat 256K mi "izadje" oko 1250din.
Nikada nisam dobio spam mail od njih.

To je po mojim informacijama najpovoljniji flat za sada,a popust od 30% vazi na zvanicne cene pa ako se one smanje,nama(sa popustom) lako moze da se desi da placamo ispod 1000 din. za flat do kraja ove godine :D

Da ne bude kao reklama za Beotel,imao sam poprilicno problema sa konekcijom u poslednjih par meseci.Krivica je verovatno 99% na strani Telekoma,ali ko zna...
Sad je OK,kuc kuc:d

Poz

PS Centrala Zvezdara

Poslednja izmena:
Ja sam super zadovoljan beotelom. Imao sam doduse loseg iskustva, ali to je uglavnom zato sto je moj slucaj sa centralom mnogo komplikovan.

Mala anegdota, bez ulazenja u previse detalja, prosle nedelje zvao tip iz Beocity-a, gde sam se prijavio prosle godine da mi saopsti da su se konacno stvorili uslovi na mojoj centrali. Ja mu kazem "Ja imam adsl skoro godinu dana.", on se zbuni...

Elem, 768k za 2600 din...

ja sam isto na Beotelu sa tim studentskim popustom,isto nisam dobio ni jedan jedini spam niti bilo sta na tu foru.Moram da pohvalim Beotel ovim putem ,net mi radi perfektno download 28 retko kad 27 ping u CSu 1.6 30-40 retko 50 i tako dalje ,da sad ne pretvorim ovo u reklamu za njih.
popust vazi za celu godinu stim sto mi rekose da nameravaju da nastave sa popustom i sledece godine,videcemo

Ma samo reklamirajte ono sto valja! ;)

Kako radi P2P?

vecinom rade super

Kako to mislis "vecinom"? :)

Posto sam i ja kod Beotela - moja iskustva sa torentima su super.
Ako je torent ok ide punom brzinom .

Konkretno me zanima eMule, al' to bi trebalo da bude isto.

Na PTTu imam 53-54Kb/s konstantan protok (tj. oko 4.1-4.2Gb/dnevno), al' me je zaintrigiralo 768k za 2600din...

/Sta je PTT, koja je to veza?

Meni p2p radi oko 85kb/s mada ume da ode i vise (retko kad ispod toga).

512/128, naravno...

Za tih 85Kb/s i vise ces morati da me ubedis nekim screenshot-om iz bandwith monitora ili bilo kojeg programa tog tipa... :)

Vrh Dno