Šta je novo?

Beosoft i Gamer odlaze u proslost

Pozdrav svima :D

Cuo sam se sa Atilom i dogovorili smo se da cu ja da nastavim sa skeniranjem Gamera posto on, kao sto ste primetili, nije u mogucnosti, makar za sad.

Napomene:
  • prastajte na malo losijim cropovima, tek sam poceo sa ovim pa ce se kvalitet vremenom poboljsati, ja sam dao sve od sebe da bude citljivo i da ne izgleda ovaj broj nezgrapno skeniran.
  • posto su neki moji brojevi kod Atile, kasnije ce i oni doci na red, tako da nastavljamo sa malim preskokom na broj 21 :D

Ko god zeli, moze da mi baci savete/kritike/predloge kako da skenovi budu jos bolji, svakako nam je svima isti cilj, da digitalno sacuvamo sve ovo.

1722357317902.png

Uzivajte!

The Gamer 23 is out! Zanimljivo je da je ovo jedan od brojeva koje sam ko zna kada kupio od nekoga i tek sada primetio da nije nikada otvoren. Ne postoji nijedna izguzvana stranica (sem poslednje koja ima pocepan cosak). Ali prvi otisci prstiju na masnom papiru su sada moji zbog skeniranja.

1722615491403.png

I svaka čast za sken/obradu, daleko bolji kvalitet od starijih brojeva, doduše verovatno i bolji papir.

Imam neke stare brojeve Screenfun-a za koje je planirano da lete u kontejner jer se selim. Ako je neko zainteresovan mogu da mu dam za dž ali bih samo sutra u toku dana imao vremena za to. Ja sam na Karaburmi, Bg, ako je neko zainteresovan nek mi pošalje pp.
20240925_172901.jpg

Tu sam Vladimir,ja sam iz Pa pa se dogovorimo za neki dan ako ih vec nisi bacio.

Nažalost jesam, nisam mogao više da čekam jer sam se preselio.

E pa narode, posle malo duzeg cekanja zbog odmora, posla i gejminga, stize nam broj 24 u skeniranom obliku :D !

Meni najdrazi broj gamera, bas zbog igre meseca - Baldur's Gate 2. Primeticete po malo vise ishabanim stranicama da sam ovaj broj intenzivno (rekao bih i religiozno) citao i ne znam ni sam koliko puta sam procitao BG2 recenziju :D Ovaj broj je isao sa mnom i na selo i na letovanja sa roditeljima i kod kuce se citao mnogo vise nego bilo koji drugi broj.

Uzivajte :D !

1727798970368.png

E pa narode, posle malo duzeg cekanja zbog odmora, posla i gejminga, stize nam broj 24 u skeniranom obliku :D !

Meni najdrazi broj gamera, bas zbog igre meseca - Baldur's Gate 2. Primeticete po malo vise ishabanim stranicama da sam ovaj broj intenzivno (rekao bih i religiozno) citao i ne znam ni sam koliko puta sam procitao BG2 recenziju :D Ovaj broj je isao sa mnom i na selo i na letovanja sa roditeljima i kod kuce se citao mnogo vise nego bilo koji drugi broj.

Uzivajte :D !

Koja je godina ovo? 😄

Nazad
Vrh Dno