Sve je ok,kako mogu ja cu da skeniram,hvala vama na strpljenjuHvala jos jednom na svemu ovome i izvini za maltretiranje u tom stanju 👍.
Sve je ok,kako mogu ja cu da skeniram,hvala vama na strpljenjuHvala jos jednom na svemu ovome i izvini za maltretiranje u tom stanju 👍.
Samo ti da budeš dobro, lako ćemo mi za časopiseKao sto kaze Timemaster,ziv sam jos uvek,mrdam,ovaj ujed me bas zeza i imam komplikacija,ali ce biti i od mene nastavak skeniranih casopisa.Izvinjavam se svima na cekanju,uskoro cu i ja da nastavim sa skeniranjem casopisa
E pa narode, posle malo duzeg cekanja zbog odmora, posla i gejminga, stize nam broj 24 u skeniranom obliku !
Meni najdrazi broj gamera, bas zbog igre meseca - Baldur's Gate 2. Primeticete po malo vise ishabanim stranicama da sam ovaj broj intenzivno (rekao bih i religiozno) citao i ne znam ni sam koliko puta sam procitao BG2 recenziju Ovaj broj je isao sa mnom i na selo i na letovanja sa roditeljima i kod kuce se citao mnogo vise nego bilo koji drugi broj.
Uzivajte !
Oktobar 2000, čitao sam ga uz restrikcije struje.Koja je godina ovo? 😄
Još ludje je da to označava tekući meseci, jer je The Gamer izlazio krajem meseca, tipa, 28.10.2000Nema bolje stvari rano ujutru uz kafu od citanja ovih starih casopisa
Hvala na trudu!
Inace smeta malo sto nema jasno napisana godina izlaska.
Meseci su oznaceni na cudan nacin na naslovnici "10:00" = Oktobar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari