Šta je novo?

Beogrid vs ADSL

Wild Boy

Čuven
Učlanjen(a)
27.07.2005
Poena
680
Od skora Beogrid se moze uzeti i u mojoj zgradi pa sam se razmisljao bataliti ovaj Beotel ADSL. Ono sto me interesuje je da li u mrezi ima bukvalno sve kao sto ljudi pricaju, koliko se brzo pojavljuju nove stvari, brzina je predpostavljam odlicna? Takodje kakav im je net, znam da postoji ogranicenje u kolicini skinutih podataka ali ako vec imam sve na mrezi...i kakav je net za igre, dosta igram COD4? Ajmo iskustva :wave:

Nije valjda da nema nikog na Beogridu :trust:

Drug ima izuzetno lose iskustvo.
Drzi se ADSL-a.

Ja imam grid i zadovoljan sam stvarno uslugom, ali cu ipak preci na adsl. Prvo treba mi flet, koji je jeftiniji na adslu, drugo zadrzacu grid zbog lokala i kao rezervu. Na mrezi ima dosta stvari i ide extra, narocito sa likovima iz tvog bloka, e sad pitanje je sta te zanima, novih stvari ima al stvarno ne znam posle koliko se pojave...
E sad cesto ljudi se javljaju koji imaju neke probleme narocito dok se to sve ne ustali znaci uvodjenje i decije bolesti. Ja i dva ortaka koja sam navukao nismo imali problema, al da ne bude posle da nisam rekao.
E da flet je simetrican tako da ti mozda to znaci... Za servere na mrezi mislim da su prilicno neaktivni, a ping prema napolju je dobar.
Sve ovo vazi za opciju da te kablom prikace na vec postojecu mrezu, wifi egzibicije bi preskocio.

Da, kabl ide na krov pa na mrezu...ono sto je mene privuklo je brzina, sad imam rapid i na njemu imam bukvalno sve sto meni treba ali ide dosta sporije plus imam limit koji delim za dva ortaka, medjutim ono sto mi se ne svidja je cena flat neta. Poslusacu vas, ostacu na adsl-u i u dogledno vreme cu preci na Telekom ili PTT, na Beotelu mi se ne ostaje.

Poslednja izmena:
Vrh Dno