Šta je novo?

Beocity problem ovih dana

Bez obrzira na te zamerke veoma oštar tekst sa mnogo ozbiljnih optužbi. Čudi me da ovde nema mnogo rekacija na isti.

btw: kasnim sa odgovorom jer sam se tek sada vratio sa mora

Za one koji razmisljaju da se prebace na Orion. Razmisljajte jos malo.

Danas je 31. juli, meni uplata za 8/1mb (Beocity-ju) istice 11. avgusta, danas primetim da mi se sporije otvaraju strane, napravim test na Beocity-ju i na Speedtestu, i brzina mi je 4/512.
Proverio sam postu, za svaki slucaj i webmail, nema nikakvih obavestenja, stanje racuna kod Oriona kaze da sam ok do 11. avgusta, i da sam na "P_ADSL_ORION_x_16(BUO)" - ovo 16 mozda oznacava megabite? Znaci sad treba da se preganjam sa njima, da istrazujem kako im radi podrska, i slicno, pa da posle sa njima potpisem ugovor?

Zvao sam podrsku: petnaestak minuta da bi sacekao red do operaterke, onda me je prebacila na tehnicku podrsku, jos petnaest/dvadeset minuta, javlja se mladic, saslusa, zamoli da se javi za pola sata na mobilni, javi se za sat, nije saznao u cemu je problem, racun je ok, sve placeno, jedino me ponovo pitao na kojoj sam bio brzini, i sigurno ce me obavestiti u cemu je stvar.

Nemam na sta da se zalim, bili su korektni, samo imam manju uslugu od one koju sam platio.

Bio sam blizu odluke da predjem na Orion, hm.

Koristi online podršku da ne bi čekao pola sata na slobodnog operatera.

Hvala na savetu, svakako cu sledeci put pokusati. Ne bih zeleo da ponovim danasnje iskustvo.

Da se sa zakasnjenjem ponovo ukljucim u temu, posto sam presao na Orion evo moji rezultati, inace koristim uslugu 5/1 Mb/s

Cudo kako nehoticni pritisak na enter menja situaciju... rezultati
Test.png

Nazad
Vrh Dno