Šta je novo?

Beocity dial-up flat utisci...

• Začetnik teme Začetnik teme Mare
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mare

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2002
Poena
885
Uzeh Beocity (360+80 reg. i flat mesec dana) i ne da lose radi, to je tuga, transfer je prosek 1.2 kb/s umesto 3.5 koliko ova krs centrala ima sa ostalim provajderima, mozda i zato sto je sve preko 042, ali verujem da to nije jedni razlog.

Jedina dobra stvar je sto kazu da ako posle 7 dana ne budem zadovoljam mogu da odem po svoje pare, sto cu i uciniti... (i ranije).

Izvini, ali ja moram da kazem da je moje iskustvo potpuno suprotno od tvoga 🙂 Koristim njihov flat vec drugi mesec i potpuno sam zadovoljan, uvek dobijam iz prve, dl fajlova ide oko 5KB/s... jeste malo slabije nego 5.9KB/s koliko mi je stalno bilo na eunetu, ali dobro, necu zakerati 🙂

Koja centrala?

Meni iskreno SMIN pravi prolem i sa drugim provajderima ali ovde mnogo vise jer ne samo sto je sporo nego i veza puca za manje od 10 minuta...

Imam digitalnu centralu bez pcm-a, to je lako zakljuciti cim mi je veza onakva. ******, verovatno bih i ja kukao na tvom mestu, ali sam imao srece sa centralom 🙂

Poslednja izmena:
Ovo je takav skandal, otisao sam danas da uzmem novac, medjutim zlikovci su uzeli da proveravaju koliko sam vremena proveo na vezi i ustanovili da ja zapravo nemam problema sa njima vec sa telekomom i da nije njihova obaveza da vrate novac.

Moram da napomenem da su pri uplati bili veoma ljubazni i da su rekli da ako na bilo koji nacin budem nezadovoljan za 7 dana mogu doci da uzmem nazad svoj novac.

Nije nikakva tajna (mada ja to u trenutku uplate nisam znao) da se mozete prijaviti za besplatni probni period od 7 dana i na njihovom sajtu i kasnije odustati ako niste zadovljni, ali ako ispadete ovca pa na nevidjeno date pare onda ne samo da nemate 7 dana za probu nego ne mozete da dobijete ni svoje pare nazad iako vam je receno suprotno kada ste uplacivali.

Cak sam predlozio da uzmu 1/4 para za prvu nedelju medjutim nisu ni na to pristali, jedino sto su nudili je da preracunaju potrosnju na sate gde bi ispalo da jos ja njima dugujem iako trenutno nije ni moguce uplatiti sate kod ovog provajdera.

Zaista neverovatno, jos jednom se jedno prica pre nego date pare, a radi drugo cim vam iste uzmu. Dokle vise?

a i ti ko da je 36 000 a ne 360 kinte!
salim se 😉

Pa 440 sa nalogom koji mi vise nece trebati, nije stvar u parama vec u ponasanju, dobar sam i fin dok mi ne das pare a onda te ne poznajem, tipicno ponasanje kod nas... sad koristicu ja i ovako kako jeste, nemam izbora i tako nemam para za drugo/bolje ovog meseca, tako da nije skroz propalo ali nije kako sam se nadao uopste (mada cu tek videti kad dodje tel. racun sta znaci svo ovo pucanje veze, bolje i da ne koristim nista)

E onda najsmesniji deo formular za slanje upita tehnickoj ne radi (kakav provajder nije ni cudo), a ja se raspisao....... a tamo mi kazu pa kako to da se niste ni jednom javili teh. podrci a imate problema.

LOPOVI bre!!! Treba ih zakonom zabaraniti ...

Mare je napisao(la):
Koja centrala?

Meni iskreno SMIN pravi prolem i sa drugim provajderima ali ovde mnogo vise jer ne samo sto je sporo nego i veza puca za manje od 10 minuta...
Nije do smina vec do tvoje centrale. Kod moje cure na Karaburmi je nemoguce povezati se preko smina. Dakle, cim okrenem izbaci, a brojevi provereno rade.

Znaci da je do veze izmedju centrale i SMIN-a 😉

Slazem se, da je problem u vezi do njih pre svega (tj. vise je do telekoma problem), mada opet na sajtu pise a isto mi je receno i usmeno prilikom uplate: "Ako servisom niste zadovoljni, ili ako sa Vase cetrale imate problema u povezivanju servis mozete da odjavite tokom prvih sedam dana koriscenja", od cega naravno nema nista, u tome lezi prevara... pisu/govore jedno a rade drugo...

To da imas probni period je najbolja stvar koju su domaci provajderi (beocity) uveli u praksu. Ja odavde iz Jagodine preko ptt-a imam protok kad downloadujem nesto oko 5 kb/s, ali ne mogu nikako da posaljem vise od 100-200 kb. Verat mi radi sasvim lepo, samo sto nekad ne mogu da se konektujem, a beotel mi cepa. Eunet, za koji svi pricaju da je najbolji mi radi ocajno, protok ispod 1 kb/s, veza puca na svakih 5 minuta, ali to znaci da nesto ne stima sa mojom centralom u vezi sa njihovom, a ne da je eunet ******... Dakle, kao sto skoro rece Crni, probas pa vidis, a za probu ti treba pola sata. Sa te strane su mi oni ok, i to sto kod tebe ne radi dobro ne mora da znaci da su oni los provajder, ali to sto su obecali da ce vratiti novac a nisu vratili je stvarno kvarno i amaterski, da ne kazem neozbiljno...

Poz.

Izgleda da u spicu imaju neki tajmer od oko 8 minuta, naime uvece oko 10 pa do 3-4 je prosto nemoguce preci magicnih 8 minuta bez pucanja veze, preko dana tu i tamo nekad traje 15-20 min. Mislim zasto bi uvek pucalo na tacno 8 minuta +/- 10-20 sec ni manje ni vise? Sigurno ovime zele da sprece d/l vecih razmera bez nadzora korisnika u nocnim satima, neka fora aktivan surf?

Takodje ako bar na minut ne radim nista (kucam poruku recimo) puca veza u prvih 30-50 sec...

Nazad
Vrh Dno