Šta je novo?

Beocity ADSL

mogu samo da kazem da sam imao negativno iskustvo sa tom firmom ranije i ne bi uzeo njihov adsl ni za dz

Oni su samim cinom reklamiranja, gde navode cene od 20,30,40 evra bez ikakve naznake da su to cene bez poreza na promet, pokazali svu svoju ozbiljnost ... Za iste pare mozes da uzmes pakete i kod nekog od drugih nasih provajdera, koji ipak imaju malo vise iskustva u radu u ISP domenu, pa ce ti verovatno moci ponuditi i kvalitetniju uslugu ...

Novi provajderi, koji se jos nisu dokazali na nasem trzistu, mogu da se na isto probiju jedino nizim cenama, ili nekim uslugama koje drugi ne nude, ali nikako identicnim, pa cak i visim cenama, od prekaljenih vukova ISP-a ...

Dobro to oko cena bez poreza je marketinski trik, kao i mnoge druge firme imaju slicne momenti, sa set-upom, bez set-upa, sa modemom, bez modema.... Ali opet 40evra+18% za 768 Flat je opet najjeftinije sto sam ja nasao, a za 6 meseci uplate unapred besplatan je i setup i modem/router...
Samo me interesuju konkretna iskustva so doticnim provajderom, da li neko vec koristi njihove usluge????

Evo i ja sam zainteresovan za njihove usluge pa me zanima sta je toliko lose u vezi sa njima? Ako moze neki info please...

I?

Ja cekam uslove jos od januara, prijavljivao sam se kod svih provajdera, imam dve linije jednu isdn i jednu pots, i bio sam se opredelio za beotel, ali nazalost nisam imao uslova. Kod njih mi je ostao kao besplatan setup kad se ostvare uslovi, e sad, obecano mi je isto da ce ili instalirati port na mojoj centrali ili me prebaciti na drugu, to sam ocekivao ove nedelje.... Ali danas sam zvao beotel i rekli su mi da ne znaju nista o tome da ce verovatno biti u septembru itd itd. a od beocity-a dobih poruku da imam uslove na isdn broju... Svidja mi se cena 768 paketa, sa porezom ili bez opet je jeftinije od ostalih provajdera, interesuju me konkretna iskustva, kakva je brzina stvarno, koliko je pouzdano, kakva je podrska. Do sad sam naleteo samo na jednog trola na ES forumu, nebih bas to da uzmem za merodavno.

Pukovnik je napisao(la):
Oni su samim cinom reklamiranja, gde navode cene od 20,30,40 evra bez ikakve naznake da su to cene bez poreza na promet, pokazali svu svoju ozbiljnost ... Za iste pare mozes da uzmes pakete i kod nekog od drugih nasih provajdera, koji ipak imaju malo vise iskustva u radu u ISP domenu, pa ce ti verovatno moci ponuditi i kvalitetniju uslugu ...

Novi provajderi, koji se jos nisu dokazali na nasem trzistu, mogu da se na isto probiju jedino nizim cenama, ili nekim uslugama koje drugi ne nude, ali nikako identicnim, pa cak i visim cenama, od prekaljenih vukova ISP-a ...

Ja sam još na DialUp-u i primam mejlove od Beocity-a.
Evo šta kažu:

Postovani ore orevi,

Novogodisnji popust i do 50% za ADSL korisnike, do nove godine znaci GRATIS
mesec uz sve standardne startUp pakete

Medjutim, to nije sve. Veliki uspeh specijalne ponude korisnicima u Novom
Sadu - gde je pre nedelju dana pocela konacno aktivacija ADSL prikljucaka,
nasu standardnu ponudu sada prosiruje novim ADSL Test startUp paketom

Ako tehnicke mogucnosti za Vas broj (011) xxxxxxx jos uvek postoje
u nastavku ove poste mozete pogledati prosirenu ponudu BeocityNet ADSL
usluga i izabrati tip servisa koji najvise odgovara Vasim potrebama:

- GRATIS mesec uz sve standardne ADSL startUp pakete
- sve cene ADSL usluga izrazene su u EUR i iste za fizicka i pravna lica
- placanje je u dinarskoj protivvrednosti
- PDV od 18% je uracunat u cene
- svi ADSL paketi imaju jedan eMail(POP3/IMAP)/FTP nalog (zauzeca 50MB)
- dodatni nalozi za ADSL korisnike naplacuju se 1.00 EUR po nalogu
- svi paketi su sa javnom dinamickom IP adresom
- staticka IP adresa obezbedjena je uz mesecnu doplatu od 5 EUR

Tip ADSL servisa neogranicenog/FLAT pristupa Internetu Cena EUR
------------------------------------------------------------------
BeocityNet ADSL 256 kbps FLAT 20 mesecno
BeocityNet ADSL 512 kbps FLAT 30 mesecno
BeocityNet ADSL 768 kbps FLAT 40 mesecno
------------------------------------------------------------------
setUp = zasnivanje pretplatnickog odnosa: 35.00 jednokratno
USB modem: 20.00 jednokratno
Ethernet router: 40.00 jednokratno

sadrzaj BeocityNet ADSL startUp paketa 1, 3 i 12 meseci i ADSL Test paket:
-------------------------------------------------------------------------
- ADSL startUp 1: gratis modem (usteda 20 EUR)
> - ADSL startUp 3: gratis modem i setUp (usteda 55 EUR)
- ADSL startUp 12: gratis modem ili router i setUp (usteda do 75 EUR)
> - ADSL startUp Test*: gratis setUp i jedan mesec na bilo kojoj brzini!

uz svaki USB modem ili router isporucuje se i spliter

VAZNO: Pored splitera, na raspolaganju su i mikrofilteri - potrebni za
telefonske instalacije u drugim prostorijama. Mikrofiltere sami
dokupljujete u kolicinama potrebnim za Vasu instalaciju

*ADSL startUp Test je:
- jedinstvena prilika da se besplatno uverite u kvalitet nasih usluga
- mogucnost da mesec dana besplatno probate ADSL brzine do 768 Kbps
- prilika da promenama brzine ustanovite koja Vam najvise odgovara
- prilika da bez dodatnih troskova promenite postojeceg provajdera i
- prilika da stedite na svim buducim troskovima brzog pristupa Internetu

Takodje, ADSL startUp Test paket:
- nakon isteka gratis meseca ne uslovljava dalji nastavak koriscenja servisa
- omogucava da ako zelite, dalje koriscenje servisa nastavite uplatom brzine
koja Vama najvise odgovara bez dodatnih troskova setUpa
- omogucava da sami izaberete i nabavite uredjaj sa cime pristup ADSL
Internetu u potpunosti prilagodjavate svojim potrebama: bilo to koriscenjem
ADSL USB ili Ethernet modema, ADSL Ehternet ili Wireless routera i slicno
- za korisnike koji proverene uredjaje na hiljadama postojecih prikljucaka
zele da nabave preko nas, iste smo obezbedili po ranije navedenim cenama
- nije moguce aktivirati na telefonu na kojem je ranije bio aktivan
BeocityNet ADSL prikljucak
- nije moguce aktivirati zajedno sa GRATIS mesecom koji se dobija uz
standardne startUp pakete za vreme trajanja novogodisnjeg popusta...

Ozbiljno se razmišljam da pređem na ADSL kod ovog provajdera, a koliko sam shvatio ovde na forumu jedino još Beotel je OK kada se uzme u obzir i cena.

Voleo bih da mi neko iz ličnog iskustva iznese nešto više u vezi sa Beocity-em ako ima takvih ovde, na forumu.
:wave:

Poslednja izmena:
Ja sam kod Beocity vec skoro 6 meseci paket 512/128
Za sve to vreme sam imao samo jedan problem (modem spojen ali nema protoka) ali sam ga resio.
Osim toga nemam nikakve zamerke
Sad vidim da daju neki novogodisnji popust mesec dana gratis za nove korisnike
A sta je sa starim, mogli su i nas da caste :)

Ljudi i ja sam bio u dilemi Beocity ili Beotel,ali posle citanja topica ovde i na ES-u,odlucio sam se za safe varijantu(i to povoljniju finansijski) a to je Beotel!I nisam pogresio:).Odlicni su,mada "imaju dana" kao i svi ostali provajderi(ovo se moze pripisati i telekomu,jer stalno nesto budze po centralama...)

Ma Beocity je super sto se tice brzine (26Kb/s u paketu 256), super im je tehnicka podrska, imaju strpljenja uve i vise nego sto treba, nema nikad problema sa protokom. Ali, sta nije u redu.... Nije u redu to sto za nove korisnike daju neke silne popuste, a za nas stare nista. Kad mi je isteklo 3 meseca koliko sam uplatio, pitaju me da li hocu da platim jedan ili tri meseca, a ja njih pitam sta imam od toga da platim 3 meseca, na sta sam dobio odgovor NISTA.
Ocigledno je da kod svih provajdera imas neke pogodnosti samo da dodjes kod njih i nista vise posle toga. Cak, ozbiljno razmisljam da predjem na PTT imaju nesto 512 za 1500din. prva tri meseca...

Moj drug je na Beositiju (512) skoro dva meseca i veoma je zadovoljan, ozbiljnijih problema nije imao. Inace je u bloku 70, kod kineza. Cena je 30 e sa porezom.

meni ovo izgleda ok, flat 256/64za oko 1700d, manje vise isto kao i kod vecine drugih. Ako uz to daju neki popust da bi navatali pretplatnike, jos bolje za nekog ko tek treba da uvede.

Moj drugar je bio kod Beocity-ja i morao je veoma cesto da resetuje ruter. Svaki dan se tripovao da mu ne valja ruter, mrezna, Windows, i sve redom sto mu je padalo na pamet. Tokom visemesecnog perioda mucenja saznao je i za druge ljude sa istim problemom kod istog provajdera.

Nedavno je presao kod Beotel-a i vise ne pominje ni ruter ni mreznu niti bilo sta drugo. Samo mi se povremeno pohvali da je nasao nesto zanimljivo na netu i ponudi da mi to presnimi.

Nazad
Vrh Dno