Šta je novo?

BEOBUG problemi

sasa022

Znamenit
Učlanjen(a)
14.11.2004
Poena
1,045
Da li neko od prisutnih koristi BeoBug dial-up ?
Ja od sinoc ne uspevam da se konektoujem ni preko 042 110 ni 042 210 xxx broja.:mad: :mad: :mad:
Veza na 110 odmah po uspostavljanju "pukne",a na 210 se ne uspostavi konekcija.

Konekcije preko ostalih provajdera i 042 brojeva mi rade.:type:

Da li je Bug "zaBUGovo" ili ???

Evo sad sam probao i radi. Inace uzeo sam letnji flat za smesne pare ~100din.
Kad sam video post prvo sam pomislio da je za njih (a i nas) leto proslo, ali sad vidim da ipak nije.

Poz

I dalje isto....

Nije mi jasno sta se desava...
Svi 042 110 xxx brojevi koje sam probao sem BUG-a rade ( probao sam i kod drugara )...

I pre je bilo kratkotrajnih prekida zbog lose tel.centrale,ali ovo je sad vec 24h....
Mora da je centrala "prsla" u kompletu...
Moracu sutra da proverim u PTT-u - mada cisto sumnjam da ce i prstom da maknu.

Utvrdio sam da na svim brojevima 042 110 xxx gde je xxx preko 100 nisam u mogucnosti da uspostavim vezu,a svi ispod 100 funkcionisu...

Poslednja izmena od urednika:
Bože,sa čime to ima veze???
Ajde javi ako uspeš to da rešiš, baš me zanima u čemu je kvaka. Možda u centralama nešto prtljaju, ko zna?

Poz

I dalje isto....
"Najludja" stvar je sto se radi o staroj analognoj centrali..... ( Probao sam sa par brojeva da uspostavim vezu i brojevi 042 110 xxx gde je xxx preko 100 - nisam u mogucnosti da uspostavim vezu,a svi ispod 100 veza se uspostavlja )
( 022-Krstarica,033-PTT,042-NeoBee,090-Kalik,110-Beotel,220-Sezam,230-BeoBug...... )

I naravno niko iz PTT-a - Telekoma nije nadlezan i nema pojma kome dalje da se obratim(o)...

Poslednja izmena:
Nije do tebe, probaj nekog drugog provajdera. Navukli su previse ljudi niskim cenama i sad je kod njih haos i situacija za izbegavanje.

ma kanta od provajdera,
a teh podrska im se svodi na prebacivanje krivice na telekom ako ljudi ne mogu da se konektuju... a to sto nema protoka, nema veze.
i pri tome "administrator" ne odgovara na mailove, a na sajtu je zakljucana mogucnost za ostavljanje komentara.
srpska posla

a da li neko zna cili link oni koriste i koliki je ?

Nije BeoBug krivac... Kvar je bio na centrali.( Trenutno radi OK )

Jutros je centrala po ko zna koji put "zaglavila" ( moguci su samo pozivi u lokalu ),pa su majstori dosli i sredili
"poznat kvar" za 10-ak minuta.

To za protok je istina, ali za 100 din. celo leto...
Desi mi se da kad na Neobee-u nemam protok na Beobug-u fercera na 6 i više kB, znači kad radi...radi, kad ne radi...***. Inače meni su odgovorili na mejl. Da li su se u međuvremenu "opustili" i popi*deli od velikog broja korisnika...moguće!

Poz

Uplatio Flat preko SMS-a. Skinuli mi kredit, primio poruku da je sve O.K.
Medjutim, konekcija jok...
Poslao nekoliko mejlova adminu, tipa ko ste vi- gde ste- dajte neki kontakt telefon, juuhuuu alo ljudi NE RADI, itd, itd...Odgovor jok.
Na njihovom sajtu ne primaju vise komentare. I sta sad?

Zaobidjite ove indijance...

Nazad
Vrh Dno