Šta je novo?

BenQ V2400 Eco

Kapetan DZo

Slavan
Učlanjen(a)
28.08.2007
Poena
319
da li neko ima iskustvo sa doticnim monitorom, u pitanju je LED osvetljenje koje se nalaci po ivicama, BenQ se kune u njega, da ne postoji probijanje i ne ujednacenost boja da li je to istina?

Ma da i audi a4 1.9tdi trosi 4,6 l nafte na 100km al nekih njihovih posto je to uglavnom duplo, proizvodjackim izjavama ne verujem ni iz , verovatno je bolje od ccfl osvetljenja ali je cena vec u rangu PVA IPS panela a to je mlooogo

Sto se LED monitora tice cena je jos uvek velika i ne zadovoljava moje potrebe toliko bolje koliko kosta

Poslednja izmena od urednika:
Ma da i audi a4 1.9tdi trosi 4,6 l nafte na 100km al nekih njihovih posto je to uglavnom duplo, proizvodjackim izjavama ne verujem ni iz , verovatno je bolje od ccfl osvetljenja ali je cena vec u rangu PVA IPS panela a to je mlooogo

naprotiv mislim da mu je cena prihvatljiva negde oko 300-350 eura, ako ima te karakteristike.Ne verujem da postoji toliko jeftin neki PVA...

To sto nece da ima bending svetla ne znaci da je bolji od pva , ni u kom slucaju....

Da li neko moze da da utiske o ovom monitoru ili da baci link ka nekom review-u? I jos nesto, da li negde ima da se uzme 2420HD?

Video doticni u becu cena negde ispod 200e slika je ok i nista vise od toga

Poslednja izmena:
odlicno :) samo da sitgne do nas :) nesto mi se u poslednje vreme svidjaju bele varijate, imam osecaj da bi ovaj benq lepo cucnuo pored nzxt phantoma :)

Bilo ga je u prodaji vec. Oko 24-25k din je kostao.

Uglavnom znam da sam ga merkao, i naisao sam na par review-a gde su ga napljuvali.

e to mi se vec ne svidja... nisam ni hteo da citam reviewove kad ga nisamnasao u prodaji... znaci nista od toga :(

Nazad
Vrh Dno