Šta je novo?

BenQ T241Wa vs BenQ G2400Wa

bjov

Slavan
Učlanjen(a)
05.03.2007
Poena
320
Konacno su stigli jeftiniji 24" 1920x1200 monitori.. (oko 340e)
Drugar kupuje 4 ovakve zverke za firmu, i zamolio me je za savet, a ja pitam VAS!. Oba monitora kostaju isto, imaju iste karakteristike (osim osvezavanja - zavisno od sajta sa specifikacijama), a T241Wa ima zvucnike, pivot, swvivel i height adjustment (i ruzan je kao pacov :) )..
U cemu je fora????
Ima li neko ovaj monitor?
Svi saveti dobrodosli... (vec sam mu maltene preporucio T241Wa, ali da proverim)

Poslednja izmena:
Trebas da znas npr. sledece. Monitori cija oznaka pocinje sa

FP su monitori 2 klase a
T su monitori 3 klase.

Nazalost, ne znam u koju klasu spadaju monitori cije oznake pocinju sa G ali ako malo procesljas po Benq sajtu i pregledas garancije (Warranties) za monitore mozda i nadjes nesto.

Ako su npr. cene G mointora vise od cena FP monitora istih dimenzija i razmera, verovatnoca je da su G modeli 1 klasa, ujedno i najkvalitetniji.

Ja sam juce uzeo BenQ FP202WA i odusevljen sam, sto velicinom, sto slikom, a sto i mogucnostima visokih rezolucija.

Mozda nesto i pomogne ovo moje pisanije.

Ja sam pazario T241 u Imtelu . Ja ga koristim na kompu koji mi je za gledanje filmova i slusanje muzike. Jedno krace vreme sam ga koristio kao desktop monitor i mislim da je malo prevelik za tu svrhu (ne igram igrice), tada mi se javljalo malo zadebljanje slova pri vrhu u zavisnosti od (vertikalnog) ugla gledanja. Inace boje su mu sasvim OK i za tu lovu monitor je dobar.

Poslednja izmena:
Inace da dodam ton njegovih zvucnika je dosta dobar i moze lepo da posluzi za gledanje TV-a preko neke kartice.

Nazad
Vrh Dno