Šta je novo?

benq joybook lite u121 eco problem?

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
sa doticnim laptopcicem dolazi original winxp home sp3..... jedan sam pre par meseci uzeo, i prilikom prvog paljenja, pokrenula se finalizacija instalacije windowsa prema krajnjem korisniku, i sve savrseno radi..... u subotu uzmem drugi, isto sa original windowsom, ali prilikom paljenja, ispise mi bootmgr is missing (verovatno boot manager?), i dalje nemogu. ima li ko ideju kako mu pokrenuti taj original windows, iliti boot manager?

thx za odgovor

sa doticnim laptopcicem dolazi original winxp home sp3..... jedan sam pre par meseci uzeo, i prilikom prvog paljenja, pokrenula se finalizacija instalacije windowsa prema krajnjem korisniku, i sve savrseno radi..... u subotu uzmem drugi, isto sa original windowsom, ali prilikom paljenja, ispise mi bootmgr is missing (verovatno boot manager?), i dalje nemogu. ima li ko ideju kako mu pokrenuti taj original windows, iliti boot manager?

thx za odgovor

pa jesi pokusao da bootujes win sa cd-a ??

pa fora je u tome sto nema sa njim disk sa original winxp, vec ima kreiran neki imidz na hardu, koji se pokrece sa alt+f10........ a taj manager za pokretanje na ovome nedostaje.....

pa nemam pojma...na svakom laptopu koji sam ja radio a koji je imao upakovan win dolazio je obavezno i neki recovery cd nesto slicno.... reklamiraj sta da ti kazem :/

Nazad
Vrh Dno