Šta je novo?

Benq G2420HDBL

chedox

Cenjen
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poena
154
Dali neko poseduje ovaj monitor, i mesljenje o njemu?

Zeleobih da ga kupim, samo bih malo dase raspitam!

Nemogu nigde da nadjem review o njemu, mislim o LED verziji, drugar ima 20" Benq stariji model taj je odlican! Hvala na pomoci!

pogledacu! Hvala

Poslednja izmena:
Postavio sam ovu temu jer sam ja kupio ovaj model. Nerazumem se preterano u monitore pa reko da vidim dal ga ima jos neko da vidim utiske. Sto se mene laicki tice monitor je prelep e sad ostalo .....

ja posedujem taj monitor.
generalno monitor je super. prikaz slike je dobar (vidjao sam i bolje), boje su ok, probijanja ima minimalno. OSD meni je uzasan kao i preseti ali moze lepo da se nasteluje. Sve u svemu nema nekih vecih nedostataka ili necega sto mu je veliki minus. za te pare moze da prodje kao best buy.
ako te interesuje nesto specificno, slobodno pitaj

I ja sam citao dosta foruma, uglavnom ga hvale da je extra monitor, uvek ima kome se nesvidja, a za te slazem se da je bestbuy! Mislim dacu ga uskoro uzeti!

mala napomena, pakovanje u kom dolazi monitor je jako siromasno kako bih se izrazio i dolazi bez DVI kabla. Dolazi samo sa D-SUB kablom a razlika je primetna, tako da obavezno kupi DVI kabl

Bio je DVI kabel inace u planu, negde sam citao da se nedobija sa njim!

Ja sam u pakovanju dobio onaj analogni kabal tako mi je i prikacen na njega, ako je tolika razlika idem sutra da kupim DVI kabal

Sta je led backlight,sta time dobijam, kolka je cena ovog monitora kod nas

Neki kazu daje velika razlika, neki kazu daje neprimetna razlika, najbolje je da uzmes kabel pa se uveris sam!

LED tije pozadinsko osvetljenje monitora, duplomanje struje trosi nego standardni tft monitori, i produkuje mnogo lepse i zivlje boje! Cena mu je negde oko 21k!

pa onda je on sigurno bolji od bq g2420 hd, ali da li je bolji od viewsonicovih vx2439wm i 2433?

ali ovde u statistikama ne pise da hdbl ima podrsku za hdcp.

zanimaju me vasa misljenja i iskustva,vezana za ova 4 monitora, jer ima quadrilemu :(

bq g2420hd
bq g2420hdbl LED
vs vx2433wm
vs vx2439wm

i koji od ovih je najvredniji za dati novac

hvala unapred

kolika mu moze biti mana to sto nema hdmi, vec samo dvi, 2420hd ima i hdmi, ali ne znam da li je bolje imati to ili to sto trosi skoro 20w manje

hdbl http://www.benq-eu.com/products/LCD/index.cfm/page/specifications/product/1157

HD http://www.benq-eu.com/products/LCD/index.cfm/page/specifications/product/1098

:trust:

i DVI i HDMI daju digitalan signal tako da u prikazu slike nema neke velikerazlike, ili je uopste nema. Jedino sto ako imas XBOX ili PS3 neces moci da nakacis na monitor direktno HDMI-HDMI nego ces morati da uzimas adaptere

znam, ali i da hdmi prenosi i zvuk i sliku dok dvi samo sliku. ali me zanima koji je od ova 4 najbolji za dati novac

***, mislio sam da ne. :D sorry

a sta bi za odabir jednog od cetvorice velicanstvenih? :)

iskreno ne znam jer nisam probao i gledao VS modele
sto se mene tice, nisam se pokajao sto sam uzeo HDBL

Nazad
Vrh Dno