Šta je novo?

BenQ G2420HDB ili LG E2250V-PN LED

Učlanjen(a)
25.07.2008
Poena
320
Razmišljam o kupovini jednog od ova dva monitora pa ako može neka pomoć,sugestija,savet,vaše mišljenje...preporuka.!!!!!cheers

Može savet - daj ljudima savet u okviru onoga što pitaju ili nemoj davati savet uopšte. Šta njemu znači "uzmi veći" ako je finansijski ili prostorno limitiran?

dragosavljevic - čuo sam samo pozitivne komentare o ovom BENQ modelu, obično kažu da taj model ima najbolji odnos cena:kvalitet.

Hteo sam da uzmem taj BENQ, ali ga NIGDE nije bilo. Na kraju sam uzeo Samsung SyncMaster 2433LW i prezadovoljan sam. Ali totalno. :)
Malo je skuplji, ali s obzirom da se monitor ne menja kao graficka ili tastatura, mislim da je ok ustedeti i uzeti bolji. Za koji se god odlucis, mozes uzeti bolji.
Sad verovatno lupetam.. Odoh da spavam..

Što se tiče BENQ monitora i ja sam čuo i pročitao dosta toga i uglavnom je pozitivno dvoumim se jedino što LG ima LED pozadinsko osvetljenje a BENQ nema.Mada nisam nešto upućen da li to što je LG LED znači i da je bolje,mislim tako bi trebalo?!

Može savet - daj ljudima savet u okviru onoga što pitaju ili nemoj davati savet uopšte. Šta njemu znači "uzmi veći" ako je finansijski ili prostorno limitiran?

dragosavljevic - čuo sam samo pozitivne komentare o ovom BENQ modelu, obično kažu da taj model ima najbolji odnos cena:kvalitet.

Hvala ti na savetu, ti ocigledno nisi procitao njegov post dobro. Koliko sam ja razumeo dvoumi se izmedju 24ke i 22ke sa led-om. Moj odgovor je bio uzmi veci sto se u okviru njegovog posta odnosi na prvi, odnosno BenQ. Ne razumem sta je tu nejasno.
A ako te nervira sazetost mog prethodnog posta, mogu i da obrazlozim. Mislim da 2 incha imaju prednost u odnosu na led osvetljenje, ali to je samo moje misljenje odnosno savet ;)

dragosavljevic je napisao(la):
Što se tiče BENQ monitora i ja sam čuo i pročitao dosta toga i uglavnom je pozitivno dvoumim se jedino što LG ima LED pozadinsko osvetljenje a BENQ nema.Mada nisam nešto upućen da li to što je LG LED znači i da je bolje,mislim tako bi trebalo?!

Led monitori bi trebalo da imaju veci kontrast i onome ko gleda filmove recimo bi to dosta znacilo ali ta 2 inch-a nedam ni za zivu glavu! :d Uvek prednost dajem 24".
Samo je bedak sto BenQ-a nema vec neko vreme nikako. Nadam se da ce uskoro stici i njihovi 24" Led monitori, to ce biti odlicna kupovina (mada nemam nameru moj da menjam)

@pajam24: kaže crtać "ništa gore od lajavog krelca" :d

Iz nekog razloga sam 22 pročitao kao da je 24 pa je tvoj post imao skroz drugu konotaciju. My bad :)

U tom slučaju, slažem se sa pajam24 - veći :D

Qupi BenQ neces pogresiti ni najmanje!Ja imam BenQ 24 hdbe ful 24" - vidljivo je svih 61 cm u dijagonali,ima dvi fenomenalan slika....Prezadovoljan sam!Ja sam gledao bar 10-tak modela razlicitih proizvodjaca(Lg,Samsung,Philips,Asus...)ali jedino je Benq imao prihvatljivu cenu i svih 24" za razliku od ostalih kod kojih je vidljivo uglavnom 23,6"... i odlucio se upravo za BenQ!
Moja preporuka!
Pozz!

i ja bih uzimao taj benq(g2420) ali se nigdje ne moze naci!ajd ako iko bude prodavao ili cuje da ga neko prodaje nek mi javi na pm.

Vrh Dno