Šta je novo?

BenQ DVDRW - gde?

CAR

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
21.11.2000
Poena
1,045
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Trazih po forumu, nadjoh samo jednu temu, prilicno matoru... search na PC Berzi ne daje ama bas nista :)

Dakle, gde bi mogli da se nadju, neki noviji modeli u sustini (ne neki koji je izbacen pre dve godine, pa zaostao na lageru)?

Teeško, poslednje što se pojavilo u Evropi je DW-1670 (Panasonic čipset) i sada se on prodaje pod Philips/Liteon DVD-8900 oznakom ponegde. Onih s Philips čipsetom DW 1650/1655 nema odavno. A noviji modeli DW1680/18xx/20xx su prepakovani Liteoni. U suštini. :)

Pa recimo taj DVD-8900, videh da si ti pisao o njemu, to je prepakovani BenQ... inace ga ima u Imtelu... treba mi za drugara, crk'o mu NEC 3500, pa bi opet nesto dobro (u danasnje vreme, sa uredjajima od ~30€ :)). Citao je o BenQ uredjajima, pa je pomislio da bi moglo to.

Kakav je taj, kako se pokazao, da li znas mozda... mada bi meni (njemu) u sustini legao i neki DW-1650/1655, samo kada bih izbunario od negde... ili pak mozda neki drugi, daj neki predlog?
Nisam hteo da mu kazem "idi i uzmi Pioneer-a" :d:d

Mene zanima gde ima LiteOn SATA DVD-RW, pa kad već tražiš vidi i to :)

Ae, ce pogledamo... :)

Mada mislim da je bas mrka kapa trenutno za sATA rezace, ne samo LiteON, vec i sve ostalo - Pioneer, NEC, LG...

Meni nije jasno zašto je problem da neko uveze Pioneer SATA, prodalo bi se na tone :)

Nije ni meni, ali tako je. Ipak, kod nas vazi mantra "Pioneer je Pioneer". (kao i za Golf, Mercedes... ASUS, Samsung...)

Bas citam po forumu, kao drze ljudi po cenovnicima 212-icu (to je sATA model 112-ice), a kada se dodje kod njih da pazare, ceskaju se po glavi i pitaju se sta je to.

Vrh Dno