Šta je novo?

BenQ 222Wa VS. LG L194WT-SF

demios

Čuven
Učlanjen(a)
07.12.2003
Poena
770
U principu mnogi ce reci BenQ zbog 22", ali me interesuje sa aspekta cena:performanse koji je isplativiji. Drugim recima, da li da uzmem LG, pa da cekam jedno......godinu dana, kada 22" masovno pojeftine, ili da zaginem 282e sada za 222Wa ? Molim vas da uzmete u obzir kvalitet slike i odziv u igricama pre svega. Hvala unapred na savetima. :wave:

demios, mozda je bolje da sacekash josh nekoliko dana, poshto bih rekao da ce uskoro doci i LG i acer 22` po cenama ispod 300 e :)

Pazi taj LG ima bolju sliku + DVI (sa sve propratnim kablom), tako da je bar za klasu ispred tog BenQ. Ali 22 je sa druge strane velika prednost :)

UH, muke moje......onda cu da cekam, ali koliko.....!

ja se nadam dosta manje od mesec dana :)

analog/dvi

ni slucajno ne uzimaj analogni monitor
ako vec oces da das do 300 e na monitor...ja bi ti preporucio samsung 931 ili 941 BW

Poslednja izmena:
uzmi 22"
dvi nije toliko koristan 3"...

Svakako BENQ, verujem da makar nema ovako sugave boje kao LG (ubijam se vec 3 dana da podesim, ali nikako... :( )

Pozdrav

najvise sto mozes da izvuces iz tih para je BENQ 222Wa. veruj mi, uzeo sam ga na probu i... i nije imalo sanse da ga vratim :)

imash i belinea 22` ali nisam ga testirao....jeftiniji je do 5e od benq :)

ako vecj uzimash wide uzmi 22" pa bilo kakav, 19" wide je po meni neupotrebljivo. 22" je vecj lepo :) Iskreno nisam video dotichni 22" sve chekam da ga uzme danijel00 pa da se ucurim da vidim :)

danas kupih devojci 19` wide asus...zaprepascujuce je shta maska uradi :) naime, stoji asus 19` wide (crn, totalno) pored 19` wide belinea (siv, totalno) i taj asus na prvi pogled izgleda kao 20` ili vishe u poredjenju sa belinea...bio sam i ja skeptik prema 19` wide, ali nije malo kako na prvi pogled izgleda...i 22` sa 2 metra razdaljine izgleda malo (radim na 21` crt), ali kad se sedne ispred njega, wooohooo :D

izgrebao sam svoj 20,1" kad sam ga selio (masku dok sam skidao nogicu.... grrrr), tako da ne mogu vise lepo da ga prodam, pa nemam para za 22...
a gledao sam zamzunga 22" i mnogo mi se dopao, ali za 100 eu manje |)))
stedim ipak za 32" tv (kad vratim dugove za namestaj i more |>>), to je prava stvar... za kuckanje mi je i ovo dosta...

Za nekih 7-10 dana ti stize LG 22''. Mozda da sacekas da vidis kakva ce mu cena biti?

to u pin? ashley potvrdio to?

bolje je kupiti veci(3"), pa makar bilo na ustrb dvi-a
smesni su mi 19" wide, 22" wide je prava stvar

Nazad
Vrh Dno