Šta je novo?

Benchmark vesti - da li vam se dopada trenutni trend?

• Da, nova apstraktnost i dinamika naslova i pratecih diskusija su ucinile vesti zanimljivim

Glasovi: 23 26.4%
  • Ne, stari IT usredsredjen pristup mi se vise svidjao

Glasovi: 64 73.6%

• Ukupno glasača
    87

DukeLander

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
03.11.2008
Poena
1,205

Ukinuti sadasnje vesti i vratiti se na staro bi bio tezak promasaj jer koliko god voleo da citam prave IT vesti neizmerno me zabavljaju ove nove a i broj komentara lepo govori u prilog tome jer ne secam se kad je neka stara vest izazvala ovoliku angazovanost clanova ( naravno ako vama ne smeta sto su takvi).. Mozda bi najbolja varijanta bio neki mix...

"apstraktnost i dinamika naslova i pratecih diskusija" - e ako mislite da su clickbait, fake news sa opskurnih sajtova i pripadajuće "diskusije" korisni bilo čemu onda je sve u redu, samo napred

Ne mislimo nista, pitamo vas za misljenje

pa nisu te vesti pale s' Marsa na Bench, neko je mislio da tako treba ;)

Moj glas za oldschool :)

Samo nek je divlje i da se nastavi ovako, ide to u dobrom pravcu. Pojacajte sa vanzemaljcima i (poneki kriptid da se spomene tu i tamo) bice dobro.

Kakve vesti, takva i publika, ne?
Što se mene tiče, može i ovako moderno, pa ćemo da rasplinemo sourceve za vesti na ozbiljne i neozbiljne.
A i možemo da budemo veseli u komentarima, kao što kolega primeti

Jedan vuk bi da lista urnebesne benchinfo clickbait naslove, komentare, polemike, trigger-ovanja. Drugi vuk bi da čita ozbiljne IT vesti. Na početku je beli vuk bio jači, u poslednjih mesec dana zavija crni vuk.

gz7KG9I.jpeg

Predlog za benchinfo podcast goste, ali @Uriel da bude voditelj:

ilon-mask-jovanka-jolic-kombo-725x483.jpg

To je na visem nivou od moderacije

Svejedno isto pitanje stoji jer se nekada cini da napravite 2 napred jedan nazad...

Ne svidja mi se sto nemam sve da izlistam hronoloski

Format vesti i naslova je odlican za komentarisanje, tako da podrzavam ovaj trenutni trend. Mora nesto neozbiljno da bude ko zeli ozbiljne stvari ima ostatak foruma. Komentari na vesti, ili najcesce samo naslove, su neprocenjivi :p

Naslovi su klasican clickbait i kao takvi izazivaju vise komentara ali sam kvalitet vesti je daleko ispod onoga sto ocekujem od Bencha i na sta sam navikao. Sada me naslov povuce da procitam i kad vidim sta je smorim se.
DA, jesam kliknuo na vest i otvorio link.
NE, nisam zadovoljan.
Sta je merilo uspeha od ta dva?!

апсолутно против кликбејт/треће око наслова.

озбиљност је реткост, а реткости су драгоцене.

Mozes da pricas u slusalicu, ali nema nikog sa druge strane da te cuje.
Vidi, kliknucu 50x jer sam mozda glup. Mozda sam jos gluplji i nasescu 100x na istu foru ali u nekom trenutku cu jednostavno odustati kao sto sam od mnogih odustao (od svih domacih). Ne znam samo kako cu se vratiti ikada vise u taj deo.
Kao sa hranom. Jednom izgubis musteriju zbog lose hrane i ne vraca se vise.
Sa kvalitetom se ne treba igrati.

Nazad
Vrh Dno