Šta je novo?

Benchmark test: Thermaltake Level 10 GT

Bench admin

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
01.07.2000
Poena
619
Test: Thermaltake Level 10 GT - vrlo skupo kućište učinjeno dostupnijim

Ako ste pravi entuzijasta i ako ste pažljivo promatrali i birali svaku komponentu za vaš računar, gotovo je nemoguće da ponekad niste odlutali u mislima ka nekim „supermašinama“ koje na kraju dana kupuju ipak oni sa mnogo dubokim džepom. Danas nećemo govoriti o matičnim pločama, procesorima, memorijama, već o kućištu kompanije Thermaltake. Pomenuti gigant je pre oko dve godine izbacio na tržište zaista neverovatni model, Level 10. Definitivno jedno od kućišta koje je svaki zaljubljenik zamišljao u svom posedu. ... Zanima vas kako se pokazalo ovo po mnogo čemu nestandardno kućište?

tt_level10_GT_01.jpg

Od stvarnosti posedovanja prvog Level 10 kućišta nas je delilo „svega“ 800 dolara kolika je njegova vrednost. Za sve opčinjene modelom Level 10, Thermaltake je spremio daleko pristupačnijeg naslednika, model Level 10 sa sufiksom GT koji će se sigurno naći u daleko većem broju domova. Thermaltake je sa svojom serijom Level 10 zbog jedne male ali jako vredne činjenice vrlo zanimljiv... Zbog činjenice da je razvijan, odnosno dizajniran u kooperaciji sa inženjerima BMW-a. Nekako, voleli ili ne fabriku iz Minhena, ne može im se osporiti da itekako znaju i da dizajniraju i da ono sa papira vrlo kvalitetno prenesu u prostor. Čini nam se da su i na polju kućišta dali sve od sebe barem kada se radi o izvornom modelu – Level 10. A kakva je situacija sa novitetom, saznajte u narednim redovima...

http://hardware.benchmark.rs/kucist...0_gt_vrlo_skupo_kuishte_uchinjeno_dostupnijim

Bruka od kućišta definitivno moje sledeće, još kad vidim sa kakvom je pažnjom odrađeno stvarno nemam reči.

Meni se bash ne svidja uopste.... U svakom slucaju je cena vrlo bezobrazna... :D

Nije jeftino, daleko od toga, ali stvarno ima jako dobrih stvari na njemu. Konkretno, unutrashnjost je fenomenalna, ima prostora dovoljno a sve je odradjeno vrhunski.

:wave:

To kuciste generacijama sa kolena na koleno da se prenosi...

Bruka, jos da uklopis neke apple-olike periferije. :)

Btw, kolko para i gde si ga uzeo?

Uzeo sam ga u Subotici u PC-bit radnji koju mi drzi drugar, ne znam od kog uvoznika mi ga je nabavio ali sam cekao dosta.
Cena 22600 din. Ali snow edition je totalni Star Wars, jos je lepsi uzivo nego na slici, dao bi i 30k za njega...
Hladjenje je dobro i kuciste je tiho, unutra mesta koliko hoces....
pozdrav

Da li neko zna gde ovaj snow edition ima da se kupi u Bg-u ???

Veoma zanimljiv dizajn.
Mada meni se vise svidja Thermaltake Armor + i jos je jeftinije....

Kolege, u potrazi sam za big tower kucistem ... Cosmos II ne moze da se nadje , maltretiranje mi je da palim u Segedin po njega i sl varijante .... Level 10 GT mi je cool .... Moze li neko da mi kaze kakva su mu iskustva posle duzeg vremena sa ovim kucistem? Dakle posle pocetnog odusevljenja, ima li problema sa skripanjem , razmrdavanjem i slicnim drangulijama .... Koliko vidim kuciste je plastika ili sta vec pa .....

Hvala

Hocu ...cim sklopim masinu koja ide u njega .... ali zaista sam prijatno iznenadjen izgledom i kvalitetom, obicno sve to besno izgleda na fotkama i sl. ali u ovom slucaju bolje izgleda uzivo .... naprvi pogled neka zamerka moze da se da na fioke za hardove, plastika ....ali u mom slucaju ne predstavlja neku manu ... to je to ....
Za sad sam ga samo stavio pored mog vremesnog Thermaltake Tsunami Dream kucista ...koja razlika covece!!!

Poslednja izmena:
"naprvi pogled neka zamerka moze da se da na fioke za hardove, plastika" !!!
vec drugi dan sam morao da ova dva micro konektora odnesem u ww(grcica milenka)DSC00623.JPG
Jos u ponedeljak njihov serviser mi je obecao da ce mi javiti sta su uradili po tom pitanju.
Jos jedan minus, sto se mene tice, je kontroler ventilatora. Ima samo low i high podesavanje.
Mnogo sljaste ledovi na mikroprekidacima i samom hdd.
Svaki put kad ukljucim komp ledovi na fanovima su resetovani i moram 5x da pritisnem dugme da bi ih iskljucio.
Za sada toliko, ako se jos necega setim( :crash: ) javljam vam.

Upit

Pozdrav druze

Interesuje me gde si kupio level 10 kuciste i koje je tacno cena ...

HVala puno

jer i ja sam zainteresovan...

imas ih u winwin-u. imalo ih je u emmi-u(cerka firma) ali ga nema u ponudi tamo, vec samo u ww.

Ja sam kupio u e**i-ju za 22680.
Jos jedan mana-
fioke nisu toolless :(
Nista bez srafcigera.

Nazad
Vrh Dno