Šta je novo?

Benchmark test: Panasonic LCD 42U3E

Bench admin

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
01.07.2000
Poena
619
Test: Panasonic LCD 42U3E

Posle obavljenog testa plazma modela 46GT30E, Panasonic nam je omogućio testiranje još jednog njihovog televizora, a ovoga puta se radi o dosta skromnijem LCD 42U3E modelu. Benchmark je opet tu da vam prenese još jedno iskustvo i približi kakav kvalitet slike možete da očekujete. Ovaj pristupačni model od Panasonica poseduje IPS panel sa odličnim uglovima gledanja, dok je njegova rezolucija 1920 x 1080, što ga čini Full HD uređajem. Kakav je naš utisak posle testiranja ovog modela? Na koje smo zamerke naišli i koje pohvale imamo za ovaj model?

Panasonic-TX-L42U3E-resize.jpg

Bićemo potpuni iskreni kada ovo kažemo - iako smatramo Panasonic za vrhovnog vladara nad plazma tehnologijom, ne možemo to isto reći i za LCD tehnologiju. Ovo naravno ne znači da je Panasonic loš izbor za LCD televizor, naprotiv, ali smatramo da ima proizvođača koji su ispred njega na ovom polju. Bilo kako bilo, mi bismo Panasonic smestili u prva četiri najbolja proizvođača LCD televizora, uz Samsung, LG i Sony.
Ovogodišnji Viera model 42U3E poseduje IPS panel sa standardnom rezolucijom od 1920 x 1080 piksela, CCFL pozadinsko osvetljenje, DVB-T i DVB-C MPEG4 tjunere, 2 x HDMI i još informacija koje možete pronaći u specifikacijama...

http://multimedia.benchmark.rs/lcd_plazma_televizori/test_panasonic_lcd_42u3e

sviđa mi se cena za 42" a i što je Panasonic. međutim poredio sam sliku 2011 (jeftinijih) modela sa G20 i G20 ih sve tuče do S30 modela, jednostavno najbolja slika a sad je i na dobrim sniženjima. btw znam da je G20 plazma, ali gledao sam "tečnost" slike

Nazad
Vrh Dno