Šta je novo?

Benchmark test: ASUS 1215B

Bench admin

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
01.07.2000
Poena
619
Test: ASUS 1215B

AMD-ova Fusion platforma se pokazala kao izuzetno dobra i bez velikog truda je potukla Intel-ov Atom u domenu multimedijalnih mogućnosti. Praktično svi novinari su se složili da je APU definitivno stvar sutrašnjice i da je AMD krenuo u pravom smeru. Polako se pokazuje da je APU interesantan i proizvođačima prenosnih računara, a ASUS takođe spada među proizvođače koji pažljivo prate trendove. Drago nam je da vidimo da sve veći broj proizvođača prihvata AMD-ovu "fuziju", a interesovalo nas je kako će je ASUS primeniti u svom uređaju.

3_s.jpg

ASUS 1215B je odličan netbook baziran na fantastičnom hardveru i zaista nema greške kada je sam uređaj u pitanju ukoliko vam je ovakav tip prenosnog uređaja potreban. U svakom smislu 1215B predstavlja odličan izbor. Jedina stvar koja će biti prepreka je početna cena koja je kao što se i moglo očekivati nešto viša. Ovo se odnosi na cifru od gotovo pet stotina evra, što već zalazi u cenovni rang ozbiljnijih modela koji imaju klasičan hardver. Iskreno, nadamo se blagom spuštanju cena što po inicijativi ASUS-a, ali i AMD-a jer smatramo da bi ovakav proizvod sa cenom koja je nekih 50-70 evra niža bila istinski „best buy“. Ipak, ostavljamo finalizovanje zaključaka za mini-uporedni test koji možete očekivati koliko naredne nedelje, kada ćemo ispitati šta je od ponuđenih Brazos računara najbolje za korisnika. U međuvremenu, ASUS 1215B možemo toplo preporučiti jer ovaj uređaj zaslužuje sve pohvale.

http://mobile.benchmark.rs/netbookovi/test_asus_1215b/

Jel kupio neko ovaj netbook interesuju me utisci i trajanje baterije?

SKUPO! da je enkih 380-400e to bi bilo fino.

Pise samo verovatno nije ni citao tekst ili je preskocio. - pise da traje preko 6 sati u nekom polu-stedljivom rezimu rada, kada se radi nesto jako zahtevno tj kad je lap opterecen do maximuma onda traje oko ~2h.

Procitao sam ceo text pre nego sto sam postavio pitanje i znam da su pisali u vezi trajanja baterije

Problem je u tome sto nisam ljubitelj testova i vise volim da cujem utiske od klasicnih korisnika

Vrh Dno