Šta je novo?

Benchmark tema za vlasnike SE telefona...

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Napravio sam benchmark temu za one koji imaju Sony Ericsson telefone. Inicijalno je pravljena za W810i u programu Sony Ericsson Theme Creator, ali pošto nije verzija 4.1, nego 4.0, kompatibilna je i sa K700, K750, W800, W700, W600, K610, K618, Z550, Z1010, V600i, K608i i K600i, a moguće je da će raditi i na T610 i T630, ali bez animacija...

Evo nekih preview-ova, a link za dl je dole...

Prilozi

• primer1.png
    primer1.png
    78.5 KB · Pregleda: 224
  • primer2.png
    primer2.png
    37.2 KB · Pregleda: 176
  • primer3.png
    primer3.png
    32.5 KB · Pregleda: 131
  • primer4.png
    primer4.png
    34.6 KB · Pregleda: 125
  • primer5.png
    primer5.png
    24.5 KB · Pregleda: 141
Poslednja izmena:
Evo i teme...

pozdrav...

Nadam se da će se još neko javiti ko je pravio teme :)_

Prilozi

• bench_bymax.zip
    140.2 KB · Pregleda: 109
Kad smo vec kod tema za SE telefone, da li nekako moze tema sa K700i da se prebaci na K610i a da K610 moze da je prepozna? Probao sam i izbaci mi - "Theme corrupt. Cannot be set"

byMax, ajd ako te ne mrzi napravi istu temu, ali za K800i :)

Cini mi se da nije kompatibilna sa k700 - "Theme corrupt. Cannot be used". Neka potvrde ovo korisnici istog modela. Inace, sudeci po slikama, pozdravljam izgled teme. Zanimljiva kombinacija boja (verujem da se bas lepo uklapa na W810). :)

Skroz fino izgleda na w810, mada imam zamerku na slabu vidljivost datuma i sata kada nisi ni u jednom meniju (ne znam kako se ovo zove, nesto kao desktop na fonu:))

...kompatibilna je i sa K700, K750, W800, W700, W600, K610, K618, Z550, Z1010, a verovatno će raditi i na T610 i T630, ali bez animacija...

Radi i na V600i, sto odmah znaci da radi i na K608i i K600i (da li neko zna, zasto je K600i toliko skuplji od V600i?)

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Vama kojima ne radi na K700, proverite da li ste updateovali softver, pošto kod drugara sa K700 radi... Tema je 4.0, tako da bi trebalo da radi sa svim navedenim telefonima. Da, malo se teže vidi datum, ali ***a, nisam hteo da stavljam to u zelenu boju, da ne bi narušavao vizuelni identitet nove orange teme...

Napraviću do nove godine i temu za K800, tj. za SE telefone sa 320 x 240 ekranom.

pozdrav

Poslednja izmena:
Koji to softver?

Kakav crni softver, covek okacio temu, kaze radi sa k700, ja probao, nece, kazem da nece, a on meni softver update. Kakav crni softver i themes creator...? :S:

Evo ja sam izmenio par stvari zbog bolje vidljivosti.

Edit: Max ako ti smeta sto sam stavio bez dozvole, brisi ili mi reci pa cu ja da je obrisem.

Prilozi

• bench_mod.zip
    118.1 KB · Pregleda: 67
Poslednja izmena:
radi na v600i.eh nisam znao da je SETC kompatibilan sa moji fonom thanks byMax :):)

Kakav crni softver, covek okacio temu, kaze radi sa k700, ja probao, nece, kazem da nece, a on meni softver update. Kakav crni softver i themes creator...? :S:

Mozda misli na update firmware-a ?

P.S. Da li neko moze da odgovori na post br.3? Odnosi se generalno na sve teme :)

Vidi ovog, update firmera 10€ zbog teme... Hvala, preskocicu :D

Evo jos malo izmena na Max-ovoj temi.

Prilozi

• bench_mod.zip
    119.4 KB · Pregleda: 71
Evo ja sam izmenio par stvari zbog bolje vidljivosti.

Edit: Max ako ti smeta sto sam stavio bez dozvole, brisi ili mi reci pa cu ja da je obrisem.

Pa što da mi smeta, ovo je valjda open source :D
samo navalite... ,)

Dobra tema, Maxonjo... me likes it ;)

E kad se tebi sviđa, onda znam zašto sam se trudio...

To je taj duh! ;)

Mozda misli na update firmware-a ?

P.S. Da li neko moze da odgovori na post br.3? Odnosi se generalno na sve teme :)

Otvoris ThemeCreator, i pri pokretanju proga naglasis koji ti je telefon(sto ce te on, naravno, pitati) i ides file>open i otvoris temu koju zelis, zatim ti izlazi poruka (prikazano na slici), ides na ok, pa onda file>save as i taj file posaljes na telefon! Kod mene tako funkcionise.

Poslednja izmena:
Vrh Dno