Šta je novo?

Benchmark post problem

acarinho

Slavan
Učlanjen(a)
30.04.2008
Poena
345
Do juce sam imao oko 100 postova a danas ukjucim i pise 1, dobio sam upozorenje za 1 poruku, da li je zbog toga?

Poslednja izmena:
Ovde se radi o "nabijanju" postova zbog oglasivanja (juce je acarinho postovao 30 puta 🙂 )
Sve da ima i 100 postova, opet nema 6 mesdeci staza na forumu, tako da je trud bio uzaludan.
Ako se ponovi nesto slicno ili ako dobijem pm ovim povodom, spam warn koji znaci automatsko privremeno banovanje sledi.

Poslednja izmena:
Drugovi i drugarice,

Ja mislim da je ovo ozbiljan problem koji ne treba tek tako ignorisati. Ovaj problem utiče kako na celu zajednicu tako i na svakog od nas pojedinačno. Mislim da je potrebno uložiti značajne napore u rešavanje ovog problema i samopregornim radom prevazići ovu prepreku u širenju bratstva i jedinstva na ovim virtuelnim prostorima.

Evo ja se odričem svojih 100 postova u korist druga acarinho-a, koji, i ako se do sada nije pokazao kao primeran član Partije, ima kadrovskog potencijala.

Poslednja izmena:
I meni se ista stvar desila pre nekih mesec ipo dva, skinuli su mi sa 100 i kusur postova na 33 i sad za svaki novi pisem 5 kom neznam zasto ali vise se ne bunim nemam snage, a da pisem gluposti kao neki da bi nagurao postove nepada mi na pamet tako da treba da budes jedno 10 godina na forumu da dajes pametne odgovore i bice tu vec preko 100 postova uzivaj nisi jedini :smoke:

k'o da su jedini oglasi na netu, mislim da je bench dovoljno kvalitetan da se ljudi uclanjuju na njega zbog drugih stvari a ne zbog oglasa(ja koristim pcberzu,limundo...)!

I meni se ista stvar desila pre nekih mesec ipo dva, skinuli su mi sa 100 i kusur postova na 33 i sad za svaki novi pisem 5 kom neznam zasto ali vise se ne bunim nemam snage, a da pisem gluposti kao neki da bi nagurao postove nepada mi na pamet tako da treba da budes jedno 10 godina na forumu da dajes pametne odgovore i bice tu vec preko 100 postova uzivaj nisi jedini :smoke:

Ma šta te briga, ti si vjerovatno jedini Member sa manje od 100 postova 😉

Drugovi i drugarice,

Ja mislim da je ovo ozbiljan problem koji ne treba tek tako ignorisati. Ovaj problem utiče kako na celu zajednicu tako i na svakog od nas pojedinačno. Mislim da je potrebno uložiti značajne napore u rešavanje ovog problema i samopregornim radom prevazići ovu prepreku u širenju bratstva i jedinstva na ovim virtuelnim prostorima.

Evo ja se odričem svojih 100 postova u korist druga acarinho-a, koji, i ako se do sada nije pokazao kao primeran član Partije, ima kadrovskog potencijala.

Opet si gledao Karaulu i Sergeja?

Nazad
Vrh Dno